Skip to main content

HIFK ja Aleksi Wahlman ovat tehneet pelaajasopimuksen. 23-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyy Rödaan EPS:sta, jossa hän on pelannut aiemmin Miesten Kolmosessa. Wahlman on espoolainen FC Hongan kasvatti, joka on ollut HIFK:ssa harjoituksissa mukana testipelaajana tammikuun ajan. Hyvät suoritukset ja ahkera työnteko treeneissä poiki vuoden mittaisen sopimuksen Tähtirintoihin.

”Aleksi oli joukkueen mukana testijaksolla tammikuussa ja ansaitsi sopimuksen omalla tekemisellään. Hyppy kahta sarjaporrasta alempaa on iso, mutta hän on osoittanut harjoituskentällä erinomaista kykyä sopeutua haastavampaan ympäristöön nopeassa ajassa. Nyt hänellä on loistava mahdollisuus kehittyä ja ottaa kehitysaskeleita kauden aikana.”, joukkueen päävalmentaja Sami Okkonen kuvailee.

Wahlman on erittäin iloinen sopimuksestaan sekä stepistä urallaan.

”Kun tuli mahdollisuus tulla HIFK:hon, ei tarvinnut edes miettiä. HIFK on upea seura ja hienoa tulla tänne. Odotan tulevalta kaudelta, että pärjäämme tietysti joukkueena mahdollisimman hyvin ja tulee onnistumisia.”

”Henkilökohtaisesti odotan sitä, että pääsen kunnolla joukkueeseen mukaan ja tietysti sitä, että pysyn kunnossa. Lisäksi tavoitteenani on hyvä tatsi pelaamiseen ja henkilökohtaiset onnistumiset. Yritän tuoda joukkueeseen ainakin pallotaitoa ja ahkeraa työntekoa.”, Wahlman kertoo.

Tervetuloa Rödaan, Aleksi!

Wahlman on joukkueen käytettävissä jo huomisessa Ykköscupin ottelussa HIFK – Gnistan. Ottelu pelataan Talin hallissa klo 17:00. Liput täältä tai lipunmyyntipisteeltä ennen ottelua.

HIFK julkaisee vielä tänään päivän toisen pelaajasopimuksen. Pysy siis kuulolla!

Tämän jälkeen HIFK:n edustusjoukkueella on yhteensä 15 pelaajasopimusta.

Obed Malolo

Mosawer Ahadi

Emil Pallas

Eetu Puro

Antti Ulmanen

Nikolas Saira

Rico Finnäs

Iiro Äijö

Erikson Carlos

Joona Tiainen

Matias Hänninen

Jarkko Heimonen

Sam Jammeh

Aleksi Wahlman