Stadin Mimmit

HIFK Stadin Mimmit White

Me ollaan pari vuotta sitten perustettu joukkue, joka koostuu pelaajista joista osalla on jalkapallotaustaa ennestään ja osa on aloittanut pelaamaan jalkapalloa vasta tämän joukkueen myötä. Me pelataan naisten vitosta ja treenataan pari kertaa viikossa. Vaikka meiltä löytyy motivaatioita sekä intoa treenata ja kehittyä, tärkeintä meille on kuitenkin pitää kiinni meidän loistavasta yhteishengestä ja siitä että #meilläonhauskinta.

HIFK/Stadin Mimmit White -joukkueen kokoonpanon ja otteluohjelman löydät Palloliiton sivuilta.

Ota yhteyttä:

Valmentaja: Sakke Koskinen

Joukkueenjohtaja: Elina Ruohonen
elina.ruohonen[at]hifkfotboll.fi

HIFK Stadin Mimmit Blue

HIFK/Stadin Mimmit Blue -joukkueen naisista suurin osa on kerryttänyt jalkapallokokemuksensa vasta aikuisiällä. Meininki Bluessa on rentoa ja hauskaa, mutta treenaamme tavoitteellisesti ja halu kehittyä on kova. Joukkue pelaa kaudella 2020 naisten harrasteen 11v11 -sarjaa. HIFK/Stadin Mimmit Blue -joukkueen kokoonpanon ja otteluohjelman löydät Palloliiton sivuilta.

Ota yhteyttä:

Valmentaja: Ville Lammi
ville.lammi[at]hifkfotboll.fi

Joukkueenjohtajat: Susanna Mara, susanna.mara[at]hifkfotboll.fi ja Elina Holopainen, elina.holopainen[at]hifkfotboll.fi.

HIFK Stadin Mimmit Black


Stadin Mimmit Black -joukkue pelaa jalkapalloa ja futsalia naisten harrastesarjoissa. Joukkueemme kokoonpanon ja otteluohjelman löydät Palloliiton sivuilta. Valmennuksesta vastaa James Stewart.

Ota yhteyttä:

Joukkueenjohtaja: Nina Kaario
nina.kaario[at]hifkfotboll.fi

Kuvagalleria