Skip to main content

HIFK:n Tähtileiri

HIFK järjestää takuulla kesän hauskimmat futisleirit!

Leireille ovat tervetulleita 7-12-vuotiaat jalkapalloilijat seuraaviin ryhmiin jaettuina:

  •  Ryhmä 1: 2009-2011-syntyneet pelaajat
  •  Ryhmä 2: 2012-2014-syntyneet pelaajat

Valmennuksesta vastaa seuramme pätevät juniorivalmentajat ja vierailevina tähtinä seuran edustusjoukkueen pelaajat.

Viikon tavoitteena on tarjota jokaiselle osallistujalle paljon onnistuneita kokemuksia jalkapallon parissa, maagisia kikkoja sekä mukavaa oheistoimintaa ja muita yllätyksiä. Kasvatuksellista näkökulmaa ei ole myöskään unohdettu, vaan pelaajille on tarjolla arvokasta oppia muun muassa terveistä elämäntavoista ja ravinnosta.

Meille tavoitteet eivät ole vain sanahelinää. Kokemuksemme, tietämyksemme ja palavan intohimomme ansiosta uskallamme luvata lapsille unohtumattoman kokemuksen kuningaslajin eli jalkapallon parissa.

Viikon huipentaa jo perinteeksi muodostunut World-Cup!

Paneudumme valmentamiseen intohimolla ja sydämellä, sekä välitämme jokaisen lapsen jokaisesta hetkestä. Arvojamme ovat rakkaus sekä kunnioitus lajia kohtaan.

Tavoitteet saavutamme siis:

  •  Asialleen sydämellä omistautuneiden valmentajien ansiosta
  •  Laadukkaan ja hyvin suunnitellun ohjelman ansiosta. Lapset tykkäävät leikkimielisestä kisailusta, joten sitä siis teemme paljon!
  •  Vaalimalla tarkkaan mietittyjä arvojamme leirin jokaisena hetkenä. Arvojen tulee huokua tekemisestämme ulkopuolisen silmiinkin.

Leiripäivän aikataulu:
08.00 lapset voi tuoda leirille
09.00-11.00 ensimmäinen harjoitus
11.00-13.00 lounastauko
13.00-15.00 toinen harjoitus
15.00-16.00 lapset noudetaan leiriltä

Leiri järjestetään kaksi kertaa kesällä 2022. Ensimmäinen leiriviikko pidetään kesäkuussa koulujen päättymisen jälkeen (6.-10.6.2022) ja toinen elokuussa juuri ennen koulujen alkamista (1.-5.8.2022). Molemmat leirit järjestetään Väinämöisen kentällä Töölössä.

HUOM! Tähtileiri(t) järjestetään leiriajankohtana mahdollisesti vallitsevia koronarajoituksia noudattaen. HIFK Fotboll pidättää oikeuden leirien perumiseen, mikäli yhteiskunnallinen tilanne sen vaatii tai mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi.

Ilmoittaudu mukaan leirille klikkaamalla linkkiä ilmoittautumislomakkeeseen sivun alaosassa!

Lisätietoa:

Leirin hinta on 185€/ viikko. Hintaan sisältyy kaksi kahden tunnin harjoitusta päivässä, lämmin lounas sekä yllätyspalkintoja. Varaa paikkasi ajoissa, sillä leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Nähdään kesällä!
Laskut lähetetään kootusti kaikille osallistujille toukokuun (kesäkuun leiri) ja heinäkuun (elokuun leiri) aikana.

Kesäkuun leirille osallistuneet saavat 30 euron alennuksen elokuun leiristä. Myös sisarukset on huomioitu ja leireistä saa 30 euron alennuksen lasta kohti (ei voi yhdistää elokuun leirin alennukseen vaan maksimi alennus on 30 euroa/lapsi).

Leiri tulee olla maksettuna ennen leirin alkamista.

HIFK:n mediatiimi käy kuvaamassa World Cup-päivänä ja pyydämme vanhemmilta kuvausluvan jo lomakkeessa.

Ilmoita lapsesi tästä!