Skip to main content

Emil Pallas on allekirjoittanut vuoden 2023 mittaisen pelaajasopimuksen HIFK:n kanssa. Helsinkiläinen 21-vuotias Pallas on Käpylän Pallon kasvatti ja on edustanut urallaan myös FC Espoota ja PPJ:ta Miesten Kakkosessa. Tuleva kausi tulee olemaan nuorelle keskikenttäpelaajalle ensimmäisen Miesten Ykkösessä. Urheilujohtaja Teemu Kankkunen kuvailee Pallaksen olleen viime kaudella PPJ:ssa joukkueensa parhaimmistoa ja herättäneen kiinnostusta muissakin Ykkösen seuroissa:

– Hienoa, että saatiin mies kiinnitettyä IFK:hon. Emilillä on kaikki eväät breikata kunnolla myös tällä tasolla ja uskon, että hän tulee olemaan meillä isossa roolissa ensi kaudella. Myös kaikki, ketkä ovat häntä viime vuodet lähempää seuranneet ja keiden kanssa olen puhunut, tukevat tätä olettamusta. Paikallinen nuori, joka haluaa urallaan eteenpäin saa siihen mahdollisuuden ja olen varma, että näemme yhden tulevaisuuden nimistä pelaavan hyvän kauden ensi vuonna., Kankkunen kertoo.

Myös päävalmentaja Sami Okkonen uskoo Pallaksen potentiaaliin lyödä läpi Miesten Ykkösessä tulevalla kaudella:

– Emil tuli itselle tutuksi viime kaudella PPJ:n paidassa Kakkosen itälohkossa. Hänellä on ehdottomasti potentiaalia lyödä läpi Ykkösen tasolla ensi kaudella. Pallas on ominaisuuksiltaan potentiaalinen ja monipuolinen pelaaja, joka pystyy haastamaan ja pelaamaan pienissä tiloissa hyvällä tasolla. Oman roolin löytäminen ja hyvien peliesitysten siirtäminen konkreettisesti tehojen muodossa tulostaululle ovat avainasemassa siinä, että Emil pystyy ottamaan seuraavan askeleen pelaajana eteenpäin. Tähän on kaikki edellytykset olemassa.

Emil Pallas kuvaa HIFK:n olevan lähellä sydäntä oleva seura myös perhesyistä, sillä hänen isänsä pelasi HIFK:ssa monta vuotta.

– On ihana tulla tähän kauniiseen seuraan, jolla on pitkä ja tärkeä historia suomalaisessa jalkapallossa. Isäni pelasi täällä ja toimi myös kapteenina viimeisenä vuotenaan HIFK:n nousukaudella. Tämä seura on sydämeen kaiverrettu jo nuoresta iästä saakka.

– Tulevalta kaudelta odotan todistavani niin itselleni kuin myös seuralle, että pystyn olemaan tärkeä pelaaja tässä joukkueessa. Joukkueena oletan näkeväni nälkäisen ja pelihaluisen HIFK:n; jossa joka ikinen pelaa logolle selkeällä tavoitteella. Olen 100 % sitoutunut HIFK:hon ja aion tehdä kaikkeni, että minä ja joukkue tulemme loistamaan.

Tervetuloa Emil! 

HIFK:n joukkueen rakentaminen etenee ja luvassa on lisää sopimusuutisia! Varmista paikkasi tulevan kauden kaikissa kotiotteluissa hankkimalla kausikorttisi jo ennen uutta vuotta alennetuin hinnoin Ticketmasterilta!