Åke Lindmanin jalkapallokoulu

HIFK Fotboll järjestää kesän 2020 aikana kahdesti jalkapallokoulun kantakaupunkilaisille lapsille. Rima on tietoisesti asetettu niin alas että jokainen lapsi voi osallistua hauskanpitoon, oli aiempaa futiskokeilua taustalla tai ei.

Kesäkuun alun futiskoulu on jo vuodesta 2008 toiminut kesän lähtölaukauksena, sillä koulu järjestetään heti koulujen päätyttyä.

Futiskouluun ovat tervetulleita kaikki tytöt ja pojat, jotka ovat syntyneet 2012-2016.

Åke Lindmanin jalkapallokoulu 2020

HIFK Fotboll järjestää kesä- ja elokuussa 2020 jo perinteeksi muodostuneen Åke Lindmanin jalkapallokoulun. Futiskoulumme on oiva tilaisuus tutustua lajiin, ja asetamme riman tietoisesti niin matalalle että kaikki lapset viihtyvät. Ohjelmamme koostuu leikeistä ja peleistä sekä lasten pitämistä temppuradoista. Kouluun ovat tervetulleita, 2012-2016, syntyneet tytöt ja pojat.

Jalkapallokoulumme järjestetään kesäkuussa 1-3.6, ja elokuussa 3-5.8.

Elokuun jalkapallokouluun vielä hyvin tilaa!

Vahvistamme jalkapallokouluun ilmoittautuneille sähköpostitse että ilmoittautuminen on hyväksytty.

Tiedotamme mahdollisista erityisjärjestelyistä ennen jalkapallokoulua.

Paikkana on kotikenttämme Väinämöinen Töölössä, Väinämöisenkatu 4-6, 00100 Helsinki. Koulu pidetään kello 17.00-18.30.

Jalkapallokoulun rehtorina ja vastaavana ohjaajana toimii Mikael Airava, mikael.airava[at]hifkfotboll.fi, + 358 400 817 265.

Kolmen päivän koulun tavoitteena on tarjota osallistujille kesän hauskin futiskokemus ja hieman jalkapallon perustaitoja, harjoitteiden, leikkien ja pelien muodossa. Jakamalla lapset pieniin ikäluokkakohtaisiin ryhmiin varmistamme, että jokainen saa henkilökohtaista opetusta kuningaslajin saloista.

Koulun hinta on 80 €/osallistuja. HIFK Fotbollin jäsenille osallistumismaksu on 0€/20 e. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumislomakkeessa.

Osallistumismaksu sisältää vakuutuksen, tapahtuman ohjelman, HIFK t-paidan, juomapullon ja diplomin.

Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksun tulee olla maksettuna ennen koulua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ!