Skip to main content

HIFK on tehnyt pelaajasopimuksen aiemminkin Tähtirinnoissa pelanneen Antti Ulmasen kanssa. 23-vuotias hyökkääjä on läpikäynyt HJK:n junioriputken. HIFK-uran hän aloitti A-nuorten SM-sarjassa ja HIFK/2:ssa Kolmosessa kaudella 2017. Kyseisellä kaudella syntyi kolmisenkymmentä maalia ja seuraavana vuonna peliaikaa sekä muutama maali tuli myös HIFK:n edustusjoukkueessa. Liiganousuun päättyneen kauden 2018 jälkeen Antti on pelannut useammassakin Ykkösen seurassa. Viimeisimpänä niistä on JäPS, missä viime kaudella syntyi hyvät tehot: 8 maalia ja 5 syöttöä. 

”Antti Ulmanen on aina ollut luontainen maalintekijä. Olen tuntenut Antin jo pitkään ja tiedän, että hänellä on potentiaalia rikkoa ensi kaudella 10 maalin raja. Asenteesta ja tahdosta se ei ainakaan jää kiinni.”, urheilujohtaja Teemu Kankkunen korostaa.

Ulmanen palaa todella hyvillä fiiliksillä takaisin HIFK:hon. ”Paljon on tapahtunut niin itselläni kuin seurassa sen jälkeen, kun olin viimeksi täällä. Olen aina ollut IFK-fani, joten on hienoa pukea taas Tähtipaita päälle. HIFK:n pelipaitaa pitää kantaa ylpeydellä ja IFK:ssa pelaaminen ei ole itsestäänselvyys. Myös Kingien edessä pelaaminen on minulle suuri kunnia. Päävalmentaja Okkonen vaikuttaa hyvältä valinnalta, ja se vaikutti myös päätökseeni tulla tänne.”, hyökkääjä kuvailee.

”Odotan joukkueelta hienoa kautta. Uskon, että saamme hyvän jengin kasaan ja voittamisen kulttuurin takaisin. Itseltäni odotan tietysti paljon maaleja ja tehoja hyökkäyspäässä. Toivon isoa roolia ja hienoja hetkiä jengin kanssa. Tavoite on, että pääsemme joka pelin jälkeen juhlimaan fanien kanssa.”, Ulmanen päättää.

Päävalmentaja Sami Okkonen kertoo, että Antti tuntee seuran arvot ja sen, mitä IFK:ssa pelaaminen on. ”Hän on vielä nuori pelaaja, joka on käynyt hyvän koulun viime vuosina pelaten Ykköstä vastuun kasvaessa vuosi vuodelta. Haluamme nälkäisiä, seuran logolle pelaavia, päivittäin itsensä kehittämiseen pyrkiviä pelaajia kentälle ja tähän profiiliin Ulmanen sopii kuin nenä päähän!”, Okkonen korostaa.

Tervetuloa takaisin Antti!

Antti Ulmasen kummiyrityksenä kaudella 2023 toimii Eld Muutot