Skip to main content
Sopimustiedotteet

Joona Tiainen ja HIFK sopimukseen

By 28.12.2022No Comments

HIFK on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Joona Tiaisen kanssa. 22-vuotias maalivahti siirtyy Helsinkiin FC Lahdesta, jossa hän on pelannut lähes koko ammattilaisuransa poislukien lainasopimuksia Lahden reippaan ja FC Espoon kanssa.

”Loistava fiilis sopimuksesta, odotan innolla tulevaa kautta. HIFK on perinteikäs seura, jolla on upeat fanit. On hienoa olla osa sitä ensi kaudella. Joukkue vaikuttaa erittäin lupaavalta ja odotan, että taistelemme noususta takaisin Veikkausliigaan.”, Tiainen kuvailee.

FC Kuusysin juniorimyllyn läpikäynyt maalivahti on ollut mukana myös Suomen maajoukkueen junioriryhmissä jokaisessa ikäluokassa. Urheilujohtaja Teemu Kankkunen kuvaa Tiaisen olevan tavoitteellinen ja ammattimainen kaikessa tekemisessään.

”Joona Tiainen sopii 22-vuotiaana pelaajana joukkueemme rakenteeseen täydellisesti. Hänellä on takanaan kolme kautta Veikkausliigassa ja tavoitteet luonnollisesti pelata siellä myös tulevaisuudessa. Kun pelaajan uran lähiaikojen välitavoitteet ovat linjassa oman toimintamme suuntaviivoihin, on meidän helppo olla luottavaisia ja tyytyväisiä sopimukseen pääsystä.”, urheilujohtaja Teemu Kankkunen kertoo.

”Henkilökohtaisena tavoitteena kaudella 2023 on olla kentällä isossa roolissa johtamassa puolustusta ja auttamassa omilla vahvuuksillani joukkuetta voittamaan. Olen nopea ja kimmoisa. Torjuminen on ehdoton vahvuus ja se millä haluan erottua.”, Tiainen päättää.

Tervetuloa Rödaan, Joona!