Skip to main content

HIFK ja Eetu Puro ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen kaudelle 2023. 25-vuotias keskikenttäpelaaja siirtyi HIFK:hon viime kaudeksi PK-35:sta. Puron rooli jäi viime kaudella pienemmäksi, mutta tulevalle kaudelle urheilujohtaja Teemu Kankkunen odottaa isompaa vastuuta ja Puron nousua IFK:n keskikentän moottoriksi: 

– Eetu Purolla on kokemusta isossa roolissa Ykkösestä jo parin kauden ajalta. Pallovarmalla keskikenttäpelaajalla on hyvät valmiudet nousta IFK:n keskikentän primusmoottoriksi. Viime vuonna ei vielä tullut läpimurtoa Veikkausliigassa, mutta kaikessa tekemisessä mies osoitti ammattimaisuutta. Juuri sitä, mitä ensi kaudella koko joukkueelta odotetaan.

Puro aloitti jalkapallouransa Vantaan Jalkapalloseuran riveissä 5-vuotiaana ja edusti seuraa aina A-junioreihin asti. Miesten peleihin siirtyessä keskikenttäpelaaja vaihtoi Käpylän Palloon, josta matka jatkui VJS:n, Vaasan Palloseuran ja PK-35:n kautta HIFK:n paitaan. Yhteensä Purolla on vyöllään aikuisuraltaan yksi kausi Veikkausliigassa, kaksi kautta Miesten Ykkösessä ja kolme kautta Miesten Kakkosessa.

Puro kuvailee ajatuksiaan sopimuksesta ja tulevasta kaudesta:

– Totta kai on hyvät fiilikset sopparista ja kiva saada selkeys jo aikaisessa vaiheessa, missä pelaa tulevalla kaudella. IFK on perinteikäs ja iso seura, jolla on Suomen parhaat fanit. Ei paljoa tarvinnut miettiä, vaan todella mielelläni halusin jatkaa täällä. Uskon vahvasti projektiin, jonka Sami (Okkonen) ja Tema (Kankkunen) ovat laittaneet seurassa käyntiin.

– Odotan IFK:n identiteetin näköistä, taistelevaa ja vauhdikasta jalkapalloa pelaavaa joukkuetta. Odotan itseltäni, että löytäisin takaisin sen nautinnon jalkapalloon, joka viime vuonna kärsi huomattavasti. Tällä kaudella olisi ideaalia ottaa iso rooli joukkueesta ja nauttia jalkapallon pelaamisesta.

Lisäksi Puro lähettää erityisterveiset faneille ja Stadin Kingeille:

– Mahtavaa päästä ensi kaudella pelaamaan taas Stadin Kingien eteen! Viime vuonna ei pystytty antamaan kannattajille juuri mitään, mutta uskon, että tulevalla kaudella tullaan saavuttamaan hyviä asioita yhdessä.

HIFK:n joukkueen rakentaminen etenee ja luvassa on lisää sopimusuutisia! Varmista paikkasi tulevan kauden kaikissa kotiotteluissa hankkimalla kausikorttisi jo ennen uutta vuotta alennetuin hinnoin Ticketmasterilta!