Skip to main content

Joukkueen kokoaminen etenee, kun HIFK ja puolustaja Jarkko Heimonen tekivät pelaajasopimukseen tulevasta kaudesta. 23-vuotias Heimonen pelasi kauden 2022 Mikkelin Palloilijoissa ja sitä ennen kaksi vuotta EIF:ssa. Lisäksi jyväskyläläisen jalkapallokasvatuksen saanut Heimonen on pelannut Miesten Ykköstä myös JJK:n riveissä.

”Halusin nimenomaan HIFK:hon, sillä olen aina ihaillut seuraa ja etenkin sen faneja. Tietysti myös päävalmentaja Sami Okkosen kanssa käydyt keskustelut vakuuttivat, että haluan olla tässä projektissa mukana.”, Heimonen avaa.

Päävalmentaja Sami Okkonen kertoo Jarkon pelanneen erinomaisen kauden viime vuonna Mikkelissä. ”Heimonen on tuttu pelaaja monelle divaria seuranneelle jo useamman kauden ajalta ja tuo periksiantamattomuudellaan ja persoonallaan erittäin paljon lisäarvoa ensi kauden HIFK:hon.”

Päävalmentaja Sami Okkonen

”Saamme erinomaisen pelaajan lisäksi myös ihmisen, joka todella halusi tulla mukaan rakentamaan IFK:n uutta nousua ja ilolla otamme miehen mukaan.”, Okkonen lisää.

Urheilujohtaja Teemu Kankkunen yhtyy päävalmentajan kommentteihin. ”Jarkolla oli erinomainen kausi viime vuonna Mikkelissä ja hän oli yksi Ykkösen parhaista laitapuolustajista, varsinkin ylöspäin pelaamisen suhteen.”

”Juoksuvoimaisena pelaajana hän tykkää nousta laidaltaan ja osallistua aktiivisesti hyökkäyspeliin, luoden tilanteita ja maalipaikkoja joukkueelleen. Tässä kohtaa myöskään tilastot eivät valehtele: luotujen maalipaikkojen määrässä Jarkko oli koko sarjan toiseksi eniten tilanteita luonut pelaaja, vaikka pelaakin siis laitapuolustajana. Hyväjalkaisena pelimiehenä hän tuo myös erikoistilanteesiin osaamista.”, urheilujohtaja Kankkunen kuvailee.

Heimonen on ollut mukana treeneissä jo tämän viikon. ”Joukkue näyttää hyvältä tässä vaiheessa. Minulla on todella kova luotto siihen, että saamme kovan nipun pelaajia kasaan kaudeksi 2023. Ainakin meininki harjoituksissa on ollut todella laadukas ja vauhdikas. Laadusta ja työnteosta ei ole tingitty!”, Jarkko kertoo odottavaisin mielin.

”Itse odotan tulevalta kaudelta sitä, että pystymme pelaamaan viihdyttävää sekä voittavaa jalkapalloa. Uskon, että tuon HIFK:hon vauhtia laidalle sekä puolustus- että hyökkäyspäähän. Joukkuetasolla ainoa tavoite, joka kelpaa minulle, on nousu takaisin Veikkausliigaan.”

”Haluan lähettää kaikille terveisiä, että painetaan kimpassa bulilla ja tehdään tästä yhdessä hyvä kausi!”, hän päättää.

Tervetuloa Jarkko Heimonen!