Skip to main content

HIFK ja Töölössäkin Mannerheimintiellä toimipistettään pyörittävä Eld Muutot (Eld Oy) ovat solmineet yhteistyösopimuksen tulevaa kautta 2023 koskien. Eld Muutot toimii myös hyökkääjä Antti Ulmasen kummiyrityksenä.

”Lähdemme innoissamme yhteistyöhön tämän upean seuran kanssa. Koemme, että HIFK on onnistunut luomaan sellaisen brändin, jota kannattaa vaalia.”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Matias Ketoharju.

Eld Muutot on perustettu vuonna 2019 ja yritys nuoresta iästään huolimatta laajentanut toimintaansa jo viidelle eri paikkakunnalle Suomessa. Heidän tavoitteenaan on laajentua yhä suuremmalle alueelle tulevien vuosien aikana. Helsingistä kotoisin oleva Eld Muutot tarjoaa muuttopalvelut Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun ja Lahden seuduilla kaikenkokoisiin muuttoihin ammattitaitoisesti, luotettavasti ja korkealaatuisesti.

Eld Muutot toimii tulevalla kaudella Antti Ulmasen kummiyrityksenä ja tulee näkymään myös Antin peliasussa selässä numeron alla.

Myös HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen on todella tyytyväinen yhteistyöstä. ”Matias Ketoharju on itse ollut aina HIFK-kannattaja ja onkin hienoa saada sekä Eld Muutot että hänet kanssamme yhteistyöhön.”, toteaa Lahikainen.

”Vaikka sopimus on nyt tulevan kauden kattava, on tarkoituksenamme tehdä yhteistyötä myös senkin jälkeen ja pitkäjänteisesti.”, kertovat sekä Ketoharju että Lahikainen.

Tervetuloa Röda-tiimiin Eld Muutot!

HIFK:n myynti- ja markkinointijohtaja Marko Lahikainen sekä Eld Muutot toimitusjohtaja Matias Ketoharju

Kun muuttoasiat tulevat ajankohtaiseksi, HIFK suosittelee kannattajiemme ja sidosryhmiemme hyödyntävän Eld Muuttojen palveluita. Tutustu lisää täältä.