Skip to main content

HIFK U11 (P2013)

Tervetuloa mukaan HIFK:n jalkapallotoimintaan!

Meidän joukkueeseen voi tulla harrastamaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai pelaamaan tavoitteellisesti.

Kaudella 2024 joukkueessamme on tavoitteellinen ja harrasteryhmä. Tavoitteellinen ryhmä harjoittelee talvikaudella neljä kertaa ja harrasteryhmä kolme kertaa viikossa.

Tarjoamme kaikille joukkueen jalkapalloilijoille joukkueharjoitusten lisäksi mahdollisuuden kehittää pallollista pelitaitoa viikoittaisessa pienryhmänä toteutettavassa Taitokoulussa. Meillä on mahdollisuus myös Fysiikkakouluun jalkapalloa tukevana lisäharjoitteluna.

HIFK:n maalivahdeille on oma Maalivahtien taitokoulu, jossa harjoitellaan nimenomaan tälle pelipaikalle keskeisiä taitoja.

Joukkue pelaa Winterliigassa kahdella joukkueella kilpa- ja harrastetasolla sekä osallistuu valittuihin turnauksiin. Talvikaudella osallistumme myös futsalin kilpailutoimintaan kahdella peliryhmällä. Kesällä pelaamme piirisarjaa.

HIFK toivottaa kaikki 2013 syntyneet pelaajat tervetulleiksi mukaan joukkueen toimintaan!

Harjoituksia voi nyt kokeilla vuoden 2023 loppuun saakka maksutta.

Ilmoittautuminen kokeilujaksolle alla olevan lomakkeen kautta. Joukkueenjohtajamme on tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja sopii ensimmäisen tutustumiskäynnin ajankohdasta.

Treenivuorot (Harraste)

Keskiviikko
Väinämöisen kenttä
klo 17.45 – 19.00

Perjantai 
Väinämöisen kenttä
klo 16.45 – 18.00

Sunnuntai
Mäkelänrinne (sali/futsal)
klo 10.00-11.00

Uutiset

HIFK järjesti jalkapallokauden 2023 päättäjäiset

| HIFK, Juniorit | No Comments
Perinteiseen tapaan, seuran jäsenet kokoontuivat Olympiastadionin Auditorioon, päättämään vuoden 2023 jalkapallokautta. Palkintoja jaettiin niin monta, että oli vaikea saada kaikkia…

Oppisopimuksella lisää osaamista

| Juniorit | No Comments
HIFK Soccer rf on saanut lisää tekijöitä junioripuolelle, kun seura palkkasi oppisopimuksella Elias Kaukamon. Elias aloitti liikuntaneuvojan opinnot syksyllä 2023…

Lepää rauhassa, Aulis Huttunen

| HIFK, Historiankatsaus | No Comments
HIFK-legenda, vuonna 1934 syntynyt Aulis Huttunen on nukkunut pois 88-vuotiaana. HIFK Fotboll ottaa osaa läheisten suureen suruun. Huttunen edusti HIFK:ta…