Skip to main content

HIFK U20 Red

HIFK U20 Red-joukkue koostuu kaudella 2021 pelaajista, jotka ovat syntyneet vuosina 2004 – 2006. Olemme harrastetason joukkue, jossa pidetään hauskaa pelikavereiden kesken, mutta jossa jokainen meistä kuitenkin haluaa kehittyä, niin pelaajana kuin joukkueena.

 

Valmentaja Sabatino Ventre

Pidetty ja osaava valmentajamme Saba Ventre on Iso-Britannian kansalainen, mutta on asunut jo kauan Helsingissä. Valmennuskielet ovat suomi ja englanti. Pelaajat ovat niin suomen- kuin ruotsinkielisiä, joten molemmat kieliryhmät saavat joukkueessamme hyvän ja positiivisen kielikylvyn, samalla kun pidetään hauskaa.

Haluatko mukaan?

Joukkueeseemme mahtuu vielä uusia pelaajia. Sesongista riippuen meillä on noin kolme treeniä viikossa, otteluiden lisäksi. Toivomme toki, että kaikki aina pyrkivät tulemaan kaikkiin treeneihin, mutta emme yritä ylläpitää mitään pakottavaa kuria tai vaatimuksia tämän suhteen. Meille siis mahtuu mukaan, vaikka elämään kuuluisi muitakin asioita kuin pelkästään jalkapalloa eikä meitä häiritse, että rinnan pelataan esimerkiksi toista lajia. Mielestämme se vain monipuolistaa elämää ja fyysistä hyvinvointia.

Jos kiinnostuit, otatko yhteyttä valmentajaamme tai joukkueenjohtajaamme? Yhteystiedot löydät alla.

Treenivuorot

Harjoitusajat vaihtelevet hieman vuodenaikojen mukaan. Tällä hetkellä meillä on kolmet treenit alla olevan mukaisesti:

Tiistaisin
Väinämöisen kenttä
17.00 – 18.00

Keskiviikkoisin
Väinämöisen kenttä
16.00 – 17.00

Perjantaisin
Väinämöisen kenttä
17.00 – 18.00

Toiminta

  • Kunniotamme toisiamme ja osoitamme tämän muun muassa tulemalla aina ajoissa harjoituksiin ja otteluihin.
  • Esiinnymme liigaseuran juniorijoukkueena, siten että harjoittelemme ja pelaamme yhtenäisessä HIFK:n peliasussa. Joukkueenjohtaja avustaa varusteiden hankinassa.
  • Vanhempienkin kanssa on hyvä henki ja yhteydenpito monella tavalla. Sen lisäksi, että kentän laidalla kannustetaan yhdessä, toimintaa voi seurata niin Nimenhuuto-ilmoittautumisohjelmassa, näillä nettisivuilla kuin toki myös sähköpostitse ja puhelimitse.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja
Jonna Vaarnanen
jonna.vaarnanen[at]hifkfotboll.fi

Päävalmentaja
Sabatino Ventre
sabatino.ventre[at]hifkfotboll.fi