Skip to main content

HIFK och Eld Muutot (Eld Oy), som också har sitt kontor på Mannerheimvägen i Tölö, har tecknat ett samarbetsavtal för den kommande säsongen 2023. Eld Muutot fungerar även som fadderföretag åt anfallaren Antti Ulmanen.

”Vi är glada över att samarbeta med denna fantastiska klubb. Vi upplever att HIFK har lyckats skapa ett varumärke värt att värna om”, säger företagets vd Matias Ketoharju.

Eld Muutot grundades år 2019 och trots sin unga ålder har företaget redan utökat sin verksamhet till fem olika platser i Finland. Deras mål är att expandera till ett ännu större område under de kommande åren. Eld Muutot som är hemmahörande från Helsingfors erbjuder flyttjänster för flytter av alla olika storlekar i regionerna Helsingfors, Tammerfors, Åbo, Uleåborg och Lahtis på ett professionellt, pålitligt och högkvalitativt sätt.

Eld Muutot fungerar som Antti Ulmanens fadderföretag under kommande säsong och kommer även att synas på Anttis spelskjorta under numret på ryggen.

En som också är mycket nöjd med samarbetet är HIFK:s försäljnings- och marknadsdirektör Marko Lahikainen. ”Matias Ketoharju har själv alltid varit en HIFK-supporter, och det är fantastiskt att samarbeta tillsammans både med honom och Eld Muutot”, säger Lahikainen.

”Även om kontraktet nu omfattar den kommande säsongen så är det vår avsikt att samarbeta också efter det och på lång sikt”, säger både Ketoharju och Lahikainen.

Välkommen till Röda-teamet Eld Muutot!

Vid flyttärenden rekommenderar HIFK att våra supportrar och intressentgrupper använder sig av Eld Muuttos tjänster. Ta reda på mer här.