Skip to main content

HIFK U11 (P2013)

Vi är HIFK:s fotbollslag för 2013 födda pojkar!

Laget passar väl för en nybörjare samt till en mer erfaren spelare som vill utveckla sina fotbollsfärdigheter. Under säsongen 2024 spelar vi på serienivåerna 1 och 3. Vi tränar tillsammans och våra tränare är toppprofessionella tränaren Markku Mutanen samt assisterande tränare Nelson, Aatos och Akseli.

Träningar och matcher

Vi tränar 2-3 gånger i veckan, tillsammans två gånger och den målinrikta gruppen har även en extra träning. Förutom lagträningarna får spelarna också individuell coaching. Klubben erbjuder också färdighets- och fysisk träning för de spelare som är intresserade. Vi samarbetar också nära med HIFK:s äldre och yngre åldersgrupper.

Vi deltar också i turneringar som Minihuuhkaja-evenemangen och Alandia Cup. Under vintern spelar vi i Winterliga och deltar i futsal tävlingsverksamhet.

Föreningens årliga medlemsavgift är 160 €. Utöver detta debiteras en månadsavgift som täcker träningar, matcher och turneringar (med undantag för evenemang som kräver boende eller utlandsresor). Månadsavgiften är cirka 80-100 € beroende på spelsammansättning.

HIFK Akademi

Spelare som väljs till akademin tränar en gång i veckan på Väinämöisenplanen under vår-sommarperioden. Under vinterperioden genomfördes akademiverksamheten tillsammans med PUIU-akademin. Akademiträningen fokuserar på att lära ut färdigheter samt tävlingsinriktade spelförberedelser. Mer information finns hos markku.mutanen(a)hifkfotboll.fi.

Träningsmatcher

Vi ordnar och söker aktivt motståndare för träningsmatcher, bland annat på Väinämöisenplanen på lördagar. Kontakta suvi.ferraz(a)hifkfotboll.fi för mer information.

Följ oss på Instagram

Du hittar vårt lag på Instagram @hifkfotboll2013.

HIFK välkomnar alla 2013 födda spelare med i laget!

Vi är en tight grupp på cirka 15 ambitiösa och hobbyfotbollsspelare och vi letar efter nya spelare. Testperioden är gratis. Ta med dig sportkläder. Fotbollsskor och boll är inte nödvändigt under testperioden. Anmäl dig till testperioden via formuläret nedan eller via e-post till . Vi kommer sedan att kontakta dig för att boka in det första besöket.

Varmt välkommen till vårt glada lag!

Träningstider

Måndag
Väinämöisen kenttä
kl. 16.30-18.20

Onsdag
Väinämöisen kenttä
kl. 17.30-19.20

Fredag
Väinämöisen kenttä
kl.17.30-19.20

Kontaktuppgifter

Lagledare

Suvi Ferraz
suvi.ferraz(a)hifkfotboll.fi

Chefstränare
Markku Mutanen
markku.mutanen(a)hifkfotboll.fi

Nyheter

Förändringar i föreningens ledning

| HIFK | No Comments
Bästa IFK:are, Det har blivit dags att för min del säga tack och (snart) farväl. Jag slutar som ordförande 30.6.2024…

Börja spela fotboll i HIFK:s nya lag för 2018-2019 födda barn!

| Juniorer | No Comments
Vi önskar alla 2018 och 2019 födda flickor och pojkar varmt välkomna att spela fotboll! HIFK grundar en egen juniorgrupp…
Åke jalkapallokoulu|-fotbollskola

Åke Lindmans fotbollskola 2024

| Juniorer | No Comments
Fotbollsskolan är en ypperlig första möjlighet för flickor och pojkar födda 2015-2020 att prova på fotboll. Vi sätter medvetet ribban…