HIFK:s Stjärnläger

HIFK arrangerar sommarens med säkerhet roligaste fotbollsläger!

Välkomna med är 7-12 -åriga fotbollsspelare, som delas in i grupper på följande sätt:

  •  Grupp 1: spelare födda 2007-2009
  •  Grupp 2: spelare födda 2010-2012

Träningarna leds av våra kunniga juniortränare och dessutom kommer vi att ha spelare från HIFK:s representationslag med som gästande stjärnor under träningspassen.

Vår målsättning för veckan är att erbjuda de deltagande lyckade fotbollserfarenheter, magiska tricks och mycket trevligt även mellan fotbollspassen. Utbildnings- och uppfostringsmässiga mål har inte heller glömts bort och hälsosamma levnadsvanor och en sund kost berörs under veckan.

Våra målsättningar är inte bara marknadsföringsprat utan vår erfarenhet, kunskap och vårt brinnande intresse gör att vi kan lova en oförglömlig vecka i fotbollens tecken.

Veckan kulminerar i en traditionsenlig World-Cup!

Vi förmedlar vår passion jämlikt till varje individ och vår värdegrund baserar sig på kärleken och respekten till ”fotboll-det gröna fältets schack”.

Vi uppnår dessa målsättningar genom:

  •  engagerade utbildare
  •  kvalitativt och välplanerat program. Barnen gillar att tävla – det gör vi mycket!
  •  att konstant följa våra värden, som ska synas även för en utomstående betraktare.

Dagsprogrammet på lägret:
8.00 barnen kan föras till lägret
9.00-11.00 första träningspasset
11.00-13.00 lunchpaus
13.00-15.00 andra träningspasset
15.00-16.00 barnen kan avhämtas från lägret

Lägret ordnas på Väinämöinen-planen i Tölö under den första veckan i augusti (3.-7.8.2020). Anmälningar tas emot fram till den 19.7.2020.

ANMÄL DIG HÄR!

OBS! HIFK Fotboll förbehåller rätten att ställa in lägret i augusti, ifall det allmänna läget i samhället så kräver eller ifall det inte kommer in tillräckligt många anmälningar.

Tilläggsuppgifter: Jukka Aakko, jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi

Deltagaravgiften uppgår till 185€/vecka. I deltagaravgiften ingår dagligen två fotbollspass på två timmar och en varm lunch. Överraskningspriser utlovas under veckan. Vi ses i sommar!