Skip to main content

HIFK:s Stjärnläger

HIFK arrangerar sommarens med säkerhet roligaste fotbollsläger!

Välkomna med är 7-12 -åriga fotbollsspelare, som delas in i grupper på följande sätt:

  •  Grupp 1: spelare födda 2008-2010
  •  Grupp 2: spelare födda 2011-2013

Lägret leds av våra kunniga juniortränare och dessutom kommer vi att ha spelare från HIFK:s representationslag med som gästande stjärnor under träningspassen.

Vår målsättning för veckan är att erbjuda de deltagande lyckade fotbollserfarenheter, magiska tricks och mycket trevligt även mellan fotbollspassen. Vi ser till att våra pedagogiska mål uppfylls genom att behandla teman som hälsosamma levnadsvanor och en sund kost under veckans gång.

Våra målsättningar är inte bara marknadsföringsprat utan vår erfarenhet, kunskap och vårt brinnande intresse gör att vi kan lova en oförglömlig vecka i fotbollens tecken.

Veckan kulminerar i en traditionsenlig World Cup!

Att ge barnen den handledning de behöver är en hjärtesak för oss. Vi bryr oss om varje barn och lär dem mera om våra egna och fotbollens grundvärderingar.

Vi uppnår dessa målsättningar genom:

  •  Engagerade tränare
  •  Högklassigt och välplanerat program. Barnen gillar att tävla – det   gör vi mycket!
  •  Att konstant följa våra värderingar, som även en utomstående   person ska kunna urskilja ur vår verksamhet.

Dagsprogrammet på lägret:
8.00 barnen kan föras till lägret
9.00-11.00 första träningspasset
11.00-13.00 lunchpaus
13.00-15.00 andra träningspasset
15.00-16.00 barnen kan avhämtas från lägret

Lägret ordnas två gånger sommaren 2021. Den första lägerveckan ordnas direkt efter att skolornas sommarlov börjat (7.-11.6.2021), medan den andra lägerveckan blir i augusti precis innan skolstarten (2.-6.8.2021). Båda lägren ordnas på Väinämöinen-planen i Tölö.

OBS! Stjärnlägren ordnas enligt de eventuella coronabegränsningar som råder vid tidpunkten för lägren. HIFK Fotboll förbehåller rätten att ställa in lägret/lägren ifall det allmänna läget i samhället så kräver eller ifall det inte kommer in tillräckligt många anmälningar.

Du kan anmäla ditt barn till lägret genom att klicka på länken till anmälningsblanketten längst ner på den här sidan!

Tilläggsuppgifter: Jukka Aakko, jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi

Deltagaravgiften är 185€/vecka. I priset ingår två dagliga fotbollspass à 2 h samt en varm lunch. Avgiften faktureras i maj (junilägret) och i juli (augustilägret). Överraskningspriser utlovas under veckan. Vi ses i sommar! Kom ihåg att anmäla dig i god tid, eftersom lägerplatserna fylls enligt anmälningsordning.

De som deltar i lägret i juni får lägerveckan i augusti till ett 30 euro billigare pris. Vi har också beaktat syskon och erbjuder en rabatt på 30 euro per barn i de fall där två eller flera barn anmäls från samma familj. Syskonrabatten kan ändå inte kombineras med augustirabatten, utan 30 euro står som max rabatt/barn.

Deltagaravgiften bör vara betald innan lägret börjar.

HIFK:s mediateam kommer att ta fotografier under World Cup-dagen och därför ber vi föräldrarna om fotolov redan i samband med anmälningen.

Anmäl ditt barn här!