Skip to main content

2018 OCH 2019 FÖDDA BARNBörja spela fotboll!

HIFK:s lag för 2018 och 2019 födda barn

Vi önskar alla 2018 och 2019 födda flickor och pojkar varmt välkomna att spela fotboll!

Gruppen inleder sin verksamhet den 7.5.2024 och är en åldersklass för barn som börjar spela fotboll. Träningarna ordnas på Väinämöinen-planen i Tölö mellan kl. 17-18 varje tisdag.

I slutet av maj håller vi vårt första föräldramöte där lagverksamheten kör igång. Vår åldersklass för 2017 födda spelar på nivåerna 1, 2 och 4 och vi har ett tätt samarbete mellan åldersklasserna. Detta betyder att vi alltid har en lämplig spelgrupp även för mer utvecklade fotbollsspelare.

Anmäl dig till den ansvariga tränaren så att vi kan säkra tillräckliga tränarresurser till varje evenemang: markku.mutanen[at]hifkfotboll.fi.

Detta är en åldersklass för barn som börjar spela fotboll och programmet går ut på att tända en gnista för spelet, lekar och motion samt att stöda barnets motoriska utveckling. På det här viset tränar vi upp ett sunt förhållningssätt till att tävla redan med tanke på framtida matcher. Att träna ska vara roligt samt stöda barnets motoriska och mentala utveckling som helhet.

HIFK önskar alla 2018 och 2019 födda flickor och pojkar välkomna med i verksamheten!

Med dig på träningarna behöver du en boll och sportiga kläder. Joggingskor räcker bra under de första gångerna. I början ska föräldrarna vara anträffbara vid plankanten under träningarna. (Föräldrarna deltar ändå inte i själva träningarna på något sätt och ger inte heller instruktioner åt barnen).

Träningsturer

Tisdagar
Väinämöinen-planen
kl. 17.00 – 18.00

Träningstur 2

De som redan kommit lite längre med sin träning tränar ett andra veckopass med den egna nivågruppen.

Ansvarig tränare

Du är alltid välkommen att bekanta dig med träningarna. Anmäl dig genom att ringa eller skicka ett meddelande.

Markku Mutanen
markku.mutanen(at)hifkfotboll.fi
050 340 6423

Träningschef
Timo Lanki
timo.lanki[at]hifkfotboll.fi

Lagledare
Väljs i slutet av maj.