Skip to main content

HIFK U20 Red

HIFK U20 Red-laget består av spelare födda år 2004 och 2005. Vi är ett fotbollslag, där det viktigaste är att ha roligt med våra spelkompisar, samtidigt som vi alla ändå vill utvecklas som spelare och som lag.

 

Tränaren Carl Hobbs

Vår omtyckta och duktiga tränare Calle är både brittisk och svensk medborgare, men har bott i Helsingfors en längre tid. Träningsspråket är främst svenska och engelska, lämpligt blandat med finska. Båda språkgrupperna får en lämplig dos språkbad i en trevlig miljö samtidigt som vi har roligt på plan.

Vill du komma med?

Det ryms fler trevliga kompisar med i vårt lag. Beroende på årstid har vi cirka tre träningar i veckan utöver matcher. Vi önskar självfallet att alla alltid skulle kunna komma på alla träningar, men vi ställer inga sådana krav eller förväntningar. Hos oss ryms man med fast man har annat i livet än bara fotboll.  Det går bra att även hålla på med någon annan idrottsgren eller hobby. I vårt tycke är det bara bra med fysisk mångsidighet och balans i livet.

Träningstider

Tisdagar
Väinämöinen-planen
17.00 – 18.00

Onsdagar
Väinämöinen-planen
16.00 – 17.00

Fredagar
Väinämöinen-planen
17.00 – 18.00

Verksamhet

  • Vi visar respekt för varandra, bland annat genom att alltid komma i tid till träningar och matcher.
  • Vi uppträder som ligaföreningens juniorlag, så att vi alltid tränar och spelar i HIFK:s speldress. Lagledaren hjälper med anskaffning av munderingen.
  • Lagets ekonomi står på en ganska bra grund, så vi har kunnat hålla en skälig månadsavgift. År 2021 består avgifterna av 150 euro som engångsavgift (föreningsavgift) och 40 euro per månad.”
  • Även inom föräldrarna har vi en god stämning och håller en god kontakt på många sätt. Förutom att vi tillsammans hejar vid sidan av planen, kan verksamheten följas med i Nimenhuuto-kalenderprogrammet, på dessa nätsidor, men självfallet även per e-post och per telefon.

Kontaktuppgifter

Lagledare
Kimmo Forss
kimmo.forss[at]hifkfotboll.fi
050 590 5879

Tränare
Carl Hobbs
carl.hobbs[at]hifkfotboll.fi
045 305 0337