Skip to main content

Åke Lindmans fotbollsskola

Under sommaren 2024 kommer HIFK Fotboll att ordna två fotbollsskolor för 4-8-åriga barn på Väinämöinen-planen. Man behöver inte ha tidigare fotbollserfarenhet för att komma med. Den första skolan ordnas den 27-29.5. kl. 17.00-18.00 varje dag medan den andra skolan blir i augusti den 29-31.7. kl. 17.00-18.00 varje dag.

Programmet består av lekar, spel och trickbanor, som barnen själva håller. Pojkar och flickor födda mellan 2015 och 2020 är välkomna med.

Målsättningen med den tre dagar långa fotbollsskolan är att ge deltagarna sommarens roligaste fotbollsupplevelse samt att låta dem träna några av fotbollens grundfärdigheter i form av övningar, lekar och spel. Genom att dela in barnen i mindre grupper på basen av ålder försäkrar vi oss om att var och en får individuell handledning.

Vi bekräftar varje anmälan per e-post efter att anmälningen har godkänts.

Vi berättar mer om eventuella specialarrangemang innan fotbollsskolan startar.

Fotbollsskolan ordnas på HIFK:s hemmaplan, dvs. Väinämöinen i Tölö. Planens adress är Väinämöinengatan 4-6, 00100 Helsingfors.

Timo Lanki fungerar som fotbollsskolans ledare och ansvarar för programmet. Han kan nås på timo.lanki[at]hifkfotboll.fi.

Fotbollsskolans pris är 80 €/deltagare (0/20 € för HIFK Fotbolls medlemmar). Närmare instruktioner finns i anmälningsblanketten här nedan.

I deltagaravgiften ingår försäkring, fotbollsskolans program, en HIFK t-skjorta, en vattenflaska och ett diplom.

Gör en anmälning här!

Anmälningarna är bindande och deltagaravgiften bör vara betald innan skolan börjar.