HIFK Stadin Mimmit

HIFK Stadin Mimmit White

Vårt lag grundades för ett par år sedan. I vår grupp har vi spelare varav en del spelat fotboll tidigare, medan andra har börjat sin fotbollshobby då de kom med i vår verksamhet. Vi spelar i damernas division 5 och tränar ett par gånger i veckan. Fastän vi är motiverade och vill bli bättre och utvecklas, är det viktigaste för oss ändå att upprätthålla vår goda laganda samt att alltid ha roligt då vi spelar tillsammans. Vår laguppställning och vårt matchprogram hittar du på Bollförbundets sidor!

Ta kontakt:

Tränare: Sakke Koskinen

Lagledare: Elina Ruohonen
elina.ruohonen[at]hifkfotboll.fi

HIFK Stadin Mimmit Blue

Största delen av HIFK/Stadin Mimmit Blue -lagets damer har börjat spela fotboll först i vuxen ålder. Stämningen inom laget är rolig och avspänd, men vi tränar målmedvetet och har en stark vilja att utvecklas. Säsongen 2020 spelar laget i 11v11 -hobbyserien för damer. Vår laguppställning och vårt matchprogram hittar du på Bollförbundets sidor.

Ta kontakt:

Tränare: Ville Lammi
ville.lammi[at]hifkfotboll.fi

Lagledare: Pinja Maja, pinja.maja[at]hifkfotboll.fi
Nelli Saijets, nelli.saijets[at]hifkfotboll.fi.

HIFK/Stadin Mimmit Black

HIFK/Stadin Mimmit Black -laget spelar säsongen 2020 i division 5 för damernas hobbyserier. Vår laguppställning och vårt matchprogram hittar du på Bollförbundets sidor.

Ta kontakt:

Tränare: Kaled Hegli
kaled.hegli[at]hifkfotboll.fi

Lagledare: Nina Kaario
nina.kaario[at]hifkfotboll.fi

Våra samarbetspartners

Bildgalleri