Skip to main content

Heinäkuun lopussa harjoituksissa loukkaantunut Emil Pallas on sivussa nilkkavamman vuoksi vielä noin kuukauden ajan. Tavoitteena on, että keskikenttäpelaaja on takaisin vielä loppukauden otteluissa tällä kaudella.

Emil Pallas. Kuva: Luukas Salin

Emil Pallas. Kuva: Luukas Salin

Puolustaja Niko Salmisen polvivamma puolestaan osoittautui sen verran pahaksi, että se vaati leikkaushoitoa. Salminen leikattiin viime viikolla, mutta useamman kuukauden kestävä toipuminen ja kuntoutus tarkoittaa sitä, ettei puolustajaa nähdä kentillä enää tänä vuonna. Salminen liittyi HIFK:n harjoitusrinkiin jo talvella kuntouttaessaan aiempaa vammaansa, vaikkakin teki sopimuksen virallisesti vasta kesällä. Niko ehti olla kuntouduttuaan täysipainotteisesti mukana harjoituksissa kolmen kuukauden ajan sekä esiintyi HIFK-paidassa kahdessa ottelussa.

HIFK toivottaa Emilille ja Nikolle paljon tsemppiä ja jaksamista kuntoutukseen.

Niko Salminen. Kuva: Niko Nakari

Niko Salminen. Kuva: Niko Nakari