Skip to main content

HIFK:n ottelut jatkuvat lauantaina 17.6. pelattavalla vierasottelulla Seinäjoen Jalkapallokerhon akatemiajoukkuetta vastaan. HIFK:n kannattajaryhmä Stadin Kingit järjestävät Seinäjoelle vierasmatkan, josta löydät infoa tästä artikkelista. 

HIFK jatkaa pienen ottelutauon jälkeen pelejään tämän viikon lauantaina Seinäjoella. Sekä SJK Akatemialla että HIFK:lla on takanaan kymmenen ottelua Miesten Ykkösessä. Pisteitä näistä seinäjokilaiset ovat keränneet 18 ja Röda kaksi vähemmän. Sarjataulukossa joukkueet ovat tällä hetkellä perätysten sijoilla neljä ja viisi. HIFK ja SJK Akatemia ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aiemmin Ykköscupin puolivälierässä, jonka Tähtirinnat voittivat 1-0 Antti Ulmasen maalilla. Lauantaina on siis odotettavissa jännittävä kamppailu.

Ykköseen täksi kaudeksi noussut SJK Akatemia vieraili eilen sunnuntaina Helsingissä Gnistanin vieraana, jolle se hävisi peräti 5-2 lukemin. HIFK:lla on takanaan alun kahden tappion jälkeen alkanut kahdeksan ottelun tappioton putki Miesten Ykkösessä, joista puolet ovat olleet voittoja ja puolet tasapelejä. SJK Akatemia puolestaan ei ole pelannut yhtäkään tasapeliä Miesten Ykkösessä tällä kaudella ja sillä on tilillään kuusi voittoa ja neljä tappiota. Näin pisteitä on kertynyt kaksi enemmän kuin HIFK:lla.

HIFK kehottaa kannattajiaan lähtemään mukaan Stadin Kingien järjestämälle reissulle – haetaan voitto Seinäjoelta Stadiin yhdessä! Lue ohjeet alta ja ilmoittaudu mukaan.

Kesäkuun megamatka ja suuntana Pohjanmaa! Reissun hintaan kuuluu valkoinen paita, jonka Kingit jakavat bussissa kaikille reissuun lähteville. Jos Kingien jakama paita ei kelpaa, laitathan omatoimisesti valkoista päälle.

Aikataulu:

9:30 Lähtö Kisahallilta
16:00 SJK Akatemia – HIFK , OmaSP Stadion, Seinäjoki
23:30 Paluu Stadiin

Matkan hinta 50 €. Ilmoittautumiset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen 

Huom! Viestiin on laitettava jokaisen matkalle lähtijän etu- ja sukunimi, kotipaikkakunta sekä puhelinnumero. Maksuohjeet toimitetaan paluuviestissä. Matkan hinta ei sisällä pääsylippua otteluun. Kaikki sähköposti-ilmoittautumiset katsotaan sitoviksi ja velvoittavat matkan maksamiseen.

Tarkemmat lisätiedot Stadin Kingien verkkosivuilta painamalla tästä.

HIFK:n seuraava kotiottelu: HIFK – SalPa maanantaina 3.7. kello 18:30 Bolt Arenalla.

Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuma: Perjantaina 18.8. pelattava Maailman arvokkain pelipaita -tapahtumaottelu HIFK – EIF lähestyy. Ottelun lipputuotoilla tuetaan Paralympiakomiteaa sekä nuoria paraurheilijoita ja tapahtumassa järjestetään myös muuta oheisohjelmaa, josta tiedotetaan pian. Vietetään unohtumaton ilta Töölön jalkapallostadionilla, tehdään uusi Ykkösen yleisöennätys ja kerätään potti paraurheilijoiden tueksi! Hankkimalla lipun olet mukana.

Osta liput matseihin Ticketmasterista!