Skip to main content

Kausikorttimyynti avataan huomenna torstaina 10.11. klo 12. Ticketmasterissa. Ensimmäiset kaksi viikkoa myynnin alkamisesta voimassa ovat superalennushinnat 24.11. saakka, jonka jälkeen siirrymme alennushintoihin 31.12.2022 saakka. Vuodenvaihteen jälkeen kausikorttien hinnat päivittyvät normaalihintoihin. Kausikorttiin kuuluu HIFK:n kotiottelut Miesten Ykkösen runko- ja loppusarjassa kaudella 2023. Kotiottelumme tullaan pelaamaan Bolt Arenalla.

HIFK:n kausikorttimyynti kaudelle 2023 alkaa huomenna torstaina 10.11. Ticketmaster-sivustolla. Käytössä ovat pääkatsomo sekä Klacken (pohjoispääty). Pääkatsomon keskellä olevat katsomoiden ylimmät rivit ovat viime kauden tapaan Premium-paikkoja. Uutena kaudelle 2023 HIFK lanseeraa pääkatsomoon anniskelukatsomon sekä Röda perhe -kausikorttipaketin ja Snadi kausikortin kaikille alle 16-vuotiaille. Lisäksi laitamme saataville edullisemman kausikortin lähelle Klackenia, mutta joka on pääkatsomon puolella.

Joukkueesta staffeineen tulemme saamaan lähitulevaisuudessa tietoa. Tämän takaa HIFK:n urheilujohtajana aloittanut Teemu Kankkunen. Hän kiteyttää ajatuksensa joukkueesta seuraavasti:

– Joukkue tulee pääsääntöisesti koostumaan paikallisista pelaajista. Urheilijoista, jotka haluavat urallaan eteenpäin tai takaisin sille tasolle, missä ovat jo käyneet. Pelaajista, joille HIFK merkitsee ja jotka haluavat olla tulevaisuuden vastuunkantajia tähtipaidassa. Tarjoamme väylän, missä pelaajan ja seuran tavoitteet yhdistyvät; haluamme sitoutua ja sitouttaa pelaajat seuraan pidemmäksi aikaa. Antaa mahdollisuuden kasvaa uusiksi seuralegendoiksi. Kaiken kaikkiaan aiomme rakentaa urheilullisen toiminnan kestävämmälle ja terveemmälle pohjalle. Uusi IFK:n on yhtenäinen, taisteleva, eteenpäin haluava, sekä sellainen, jota kannattajamme voivat tukea ylpeydellä.

Pääkatsomon kausikorttipaikkojen uusiminen

Viime kauden pääkatsomon kausikorttipaikat pysyvät varattuina 10.12. saakka. Ticketmaster lähettää automaattisesti kauden 2022 pääkatsomon kausikorttien omistajille laskun, jonka maksamalla kausikortti kaudelle 2023 uusitaan automaattisesti viime kauden istumapaikalle. Jos et halua uusia kausikorttiasi, laskun voi jättää huoletta maksamatta. Kausikorttivaraus peruuntuu automaattisesti 10.12., jolloin uusimatta jätetyt paikat vapautetaan yleiseen myyntiin.

Laskut pääkatsomon kausikortin uusimista varten lähetetään tulevan kahden viikon sisällä postitse. Jos lasku ei tule perille 27.11. mennessä  ja sinulla on ollut kaudella 2022 kausikortti pääkatsomoon, olethan yhteydessä

Itäkatsomon ja Klackenin kausikortit

Itäkatsomo suljetaan kaudelle 2023 ja sen kausikorttipaikat eivät uusiudu automaattisesti. Klackenin numeroimattomat paikat voi ostaa suoraan Ticketmaster-palvelusta eivätkä nekään ole varattuna automaattisesti.

Snadi kausikortti ja Röda Perhe -kausikorttipaketti

HIFK lisää kausikorttivalikoimaansa Snadi kausikortin ja Röda Perhe kausikorttipaketin. Snadi-kausikortti on tarkoitettu kaikille alle 16-vuotiaille. Kausikortin hinta on sama mihin tahansa katsomoon. HIFK:n uusi Röda-perhe kausikorttipaketti sisältää kaksi aikuisten kausikorttia ja kaksi Snadi kausikorttia (alle 16-vuotiaille). Kausikorttipaketin paikkoja ei ole mahdollista ostaa pääkatsomon Premium-paikoille tai anniskelukatsomoon.

Anniskelukatsomo

Katsomot 103 ja 104 ovat kaudella 2023 anniskelukatsomoita, joihin saa viedä alkoholijuomia. Tästä syystä katsomot muuttuvat myös K18-alueeksi. Katsomoihin myydään normaaliin tapaan pääkatsomon kausikortteja.

Hinnaston ja lisäinfoa kausikorttityypeistä löydät täältä.

 

Katsomokartta | Bolt Arena | HIFK Fotboll | Miesten Ykkönen