Skip to main content

Teemu Kankkunen on HIFK:n uusi urheilujohtaja. Hänen tehtävänsä alkoi kauden viimeisen ottelun jälkeen, josta lähtien hän on keskittynyt HIFK:n edustusjoukkueen rakentamiseen hyvin HIFK-laiselta pohjalta.

”Temalla on erittäin pitkä ja syvä suhde HIFK:n futikseen. Luotamme täysin siihen, että hänen kokoama joukkue tulee olemaan katsojien mieleen niin hengeltään, ilmeeltään ja tuloksiltaan”, sanoo HIFK Fotboll Ab:n hallituksen puheenjohtaja Jan Walden.

Pyysimme Temaa kiteyttämään omat pääajatuksensa tulevasta kaudesta.

”Yksi aikakausi HIFK:n jalkapallon historiassa tuli viime kaudella päätökseen ja uuden rakentaminen Ykkösestä on nyt alkanut. Joka päiväisessä toiminnassa se tarkoittaa lyhyesti sitä, että pelaaja puolella palaamme takaisin puoliammattilaisuuteen. Se ei kuitenkaan tarkoita, että asiat tehtäisiin puolivaloilla. Kaikessa tekemisessämme pyrimme toimimaan ammattimaisesti ja tarjoamaan pelaajille optimaaliset puitteet, sekä olosuhteet kehittyä.

Joukkueen rakenne tulee pääsääntöisesti koostumaan paikallisista pelaajista. Urheilijoista, jotka haluavat urallaan eteenpäin tai takaisin sille tasolle, missä ovat jo käyneet. Pelaajista, joille HIFK merkitsee ja jotka haluavat olla tulevaisuuden vastuunkantajia tähtipaidassa. Tarjoamme väylän, missä pelaajan ja seuran tavoitteet yhdistyvät; haluamme sitoutua ja sitouttaa pelaajat seuraan pidemmäksi aikaa. Antaa mahdollisuuden kasvaa uusiksi seuralegendoiksi. Kaiken kaikkiaan aiomme rakentaa urheilullisen toiminnan kestävämmälle ja terveemmälle pohjalle.

Päävalmentajan rekrytointiprosessi on tällä hetkellä käynnissä. Joukkueen rakenteen muuttuessa oleellisesti viime vuosista, päävalmentajan tulee myös sopia tähän muottiin. Uusi IFK on yhtenäinen, taisteleva, eteenpäin haluava, sekä sellainen, jota kannattajamme voivat tukea ylpeydellä.

Teemu Kankkunen”

HIFK:n kausikortit kaudelle 2023 tulevat myyntiin tällä viikolla Ticketmaster-palveluun. Tiedotamme kausikorttien uusimisesta ja ostamisesta pian lisää. Pysy kuulolla ja varmista paikkasi katsomoihin!