Kausikortit 2021

Kausikortit 2021

HIFK:n kausikortit tulevat myyntiin 13.11.2020 osoitteessa lippu.fi. Kaudella 2021 kausikortteja myydään Klackeniin (Pohjoispääty) ja Pääkatsomoon, jonka keskiosissa olevat paikat edelleen ovat Premium-paikkoja.

Klacken

160 €

Pääkatsomo

245 €

Pääkatsomo Premium

295 €

Röda Lounge (VIP)

755 €*

30 ensimmäistä 755€. Tämän jälkeen 855€

Klacken

120 €

Pääkatsomo

200 €

Pääkatsomo Premium

250 €

Klacken

160 €

Koko Suomessa tunnettu HIFK:n kannattajien fanikatsomo Bolt Arenan pohjoispäädyssä. Stadin Kingien koti. Klackenin kaikki paikat ovat numeroimattomia. Valitse paikkasi vapaasti - ja tule kannattamaan!

Pääkatsomo

245 €
PÄÄKATSOMON KESKELTÄ PREMIUM PAIKAT +50€

Pääkatsomo. Niin lähellä kenttää, että voit vilkuttaa pelaajille heidän mennessä kentälle. Jos kuuntelet tarkkaan, voit kuulla kun valmentajat keskustelee taktiikasta. Katsomot 104-109 (paitsi alimmat rivit) ovat Premium-paikkoja, joille kausikortit maksavat 50 € lisää.

VIP
Röda Lounge

755 €*
*30 ENSIMMÄISTÄ HINTAAN 755€. TÄMÄN JÄLKEEN 855€. PAIKKOJA RAJOITETUSTI.

VIP Röda Lounge-kausikortilla pääset nauttimaan HIFK:n kotiotteluista hyvän ruoan ja juoman parissa. HIFK:n edustajat (pelaaja/valmentaja/johdon edustaja) vierailevat Röda Loungessa tervehtimässä VIP-kausikorttilaisia ennen jokaista kotiottelua, minkä lisäksi kauden aikana on tulossa myös muita kiinnostavia vieraita HIFK:n VIP-tiloihin. Ottelua seuraat Bolt Arenan parhaimmilta paikoilta Pääkatsomon keskeltä ja tauolla nautit kahvi- ja jälkiruokatarjoilusta Röda Loungessa. Jos siis haluat ottaa kaiken irti HIFK:n ottelutapahtumasta, on VIP Röda Lounge-kausikortti oikea valinta juuri sinulle! Tsekkaa kaikki edut alhaalla olevasta taulukosta. Tiesithän, että voit tilata VIP-kausikortit myös osamaksulla?

Hankkimalla kausikortin hyväksyt Veikkausliigan otteluehdot.

Yleiset sopimusehdot

1. Yleiset periaatteet

1.1 Jalkapallo-ottelussa läsnä olevilla on oikeus odottaa, että kaikki mahdollinen on tehty heidän viihtyvyytensä ja turvallisuutensa varmistamiseksi.

1.2 Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

2. Soveltamisala

2.1 Jalkapallo-ottelulla (jäljempänä ottelu) tarkoitetaan kaikkia Veikkausliigaseurojen järjestämiä jalkapallo-ottelutapahtumia. Ottelutapahtuma on yleisötilaisuus, joka päättyy, kun tilaisuus on loppunut ja yleisö on poistunut alueelta.

2.2 Saapumalla stadionalueelle henkilö sitoutuu ehtojen rikkomisesta seuraaviin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

3. Yleiset ehdot

3.1.1 Ottelutapahtumassa on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita kohtuuttomasti häiritsemättä. Pelaavien joukkueiden kannattaminen ääneen on ehdottoman suotavaa ja sallittua.

3.1.2 Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen ja syrjintä on kiellettyä

3.1.3 Kaikenlainen pelaajiin, joukkueiden taustahenkilöihin, erotuomaristoon, toimitsijoihin tai katsojiin kohdistuva herjaava käytös on kiellettyä.

3.1.4 Jalkapallokentän turvallisuusalue on neljä metriä sivurajasta ja kolmesta viiteen metriä päätyrajasta. Häiritsevä käyttäytyminen ja katsojien oleskelu turvallisuusalueella on kiellettyä.
3.1.5 Katsojat eivät saa rynnätä katsomosta pelikentälle päin eivätkä mennä pelikentälle ottelutapahtuman aikana.

3.1.6 Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda

a) päihdyttäviä aineita

b) ampuma-aseita tai patruunoita

c) räjähdysaineita tai räjähteitä

d) terä- tai lyömäaseita e) ilotulitteita, soihtuja tai savuja

f) laserkyniä tai vastaavia voimakkaan valotehon laitteita tai muita sellaisia esineitä tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

g) poliittisia, rasistisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja

3.1.7 Jalkapallo-ottelussa on kielletty

a) olla häiritsevästi päihtynyt

b) aiheuttaa muutoin häiriöitä tai vaarantaa turvallisuutta

4. Vahingonkorvaus- ja rankaisutoimenpiteet

4.1 Yleisiä ehtoja rikkomalla henkilö sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa taloudelliset vahingot tapahtumajärjestäjälle ja vierasjoukkueena pelaavalle seuralle 5.000 euroon saakka.

4.1.1 Taloudellisilla vahingoilla tarkoitetaan mm. tapahtumanjärjestäjän tai vierasjoukkueena pelaavan seuran jalkapallon kattojärjestöiltä saamia sakkoja, ottelustadionin korjaamisesta aiheutuneita kustannuksia tai rikkomuksesta aiheutuneita ylimääräisiä turvallisuuskustannuksia. Myös ulkopuolisille henkilöille syntyvät vahingot ovat korvattavia vahinkoja.

4.2 Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa ottelusta henkilö ja ottaa henkilön tiedot niin kuin ne on lakiin kirjattu sekä estää henkilön pääsy stadionalueelle

a) mikäli henkilö rikkoo edellä mainittuja ehtoja

b) jos henkilön aikaisemman käyttäytymisen perusteella on syytä epäillä vaarantavan siellä järjestystä ja turvallisuutta

c) mikäli henkilön hallusta tavataan sisääntulotarkastusten yhteydessä 3.1.6 kohdassa a – g mainittuja esineitä tai aineita

4.2.1 Jos paikalta poistaminen on ilmeisesti riittämätön toimenpide eikä häiriötä tai vaaraa voida muutoin poistaa, järjestyksenvalvojalla on oikeus ottaa henkilö kiinni, jos kiinniottaminen on välttämätöntä muille henkilöille tai omaisuudelle aiheutuvan vakavan vaaran torjumiseksi. Kiinniotettu on viipymättä luovutettava poliisin haltuun.

4.3 Tapahtuman järjestäjällä ei ole velvollisuutta korvata mitään takaisin estetyn, poistetun tai kiinniotetun henkilön maksamasta lipusta tai kausikortin hinnasta.

Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Tuoreet ehdot löytyvät aina Veikkausliigan verkkosivuilta: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot

Kausikorttien edut

Klacken

Pääkatsomo

Premium

Röda Lounge

Sisäänpääsy kotiotteluihin*

Mobiilikausikortit

Etuosto-oikeus vierasderbyihin

Etuja yhteistyökumppaneilta

Oma istumapaikka

Paikka pääkatsomon keskeltä

Pääsy Röda Loungeen

Sisäänpääsy HIFK:n kotiotteluihin Suomen Cupissa

Buffet-ruokailu

Kaksi (2) juomalippua/ottelu

Kahvi/tee + jälkiruoka tauolla

Oma baari VIP-tilassa

Ottelun alustus edustusjoukkueen edustajalta

Oma sisäänkäynti

160 €

245 €

295 €

755 €

Klacken

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuostoikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumpaikka

Hinta 120€

Pääkatsomo

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka

Hinta 200€

Premium

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka
 • Paikka pääkatsomon keskeltä

Hinta 250€

Röda Lounge

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka
 • Paikka pääkatsomon keskeltä
 • Pääsy Röda Loungeen
 • Sisäänpääsy HIFK:n kotiotteluihin Suomen Cupissa
 • Kahvi/tee + jälkiruokaa tauolla
 • 2 juomalippua/ottelu
 • Buffet-ruokailu
 • Oma baari VIP-tilassa
 • Ottelun alustus edustusjoukkueen edustajalta
 • Oma sisäänkäynti

30 ensimmäistä 750€. Tämän jälkeen 850€.

Paikkoja rajoitetusti.
* Koskee HIFK:n kotiotteluita Veikkausliigan runko- ja loppusarjassa kaudella 2020. Ei koske mahdollista EL-lopputurnausta
*** Röda Loungen 30 ensimmäistä tilaaja saavat korttinsa hintaan 750 €, loput Röda Lounge kausikortit maksavat 850 €. Paikkoja rajoitetusti.

Usein kysytyt kysymykset

Olin kausikorttilaisena jo kaudella 2020 ja haluan jatkaa samoilla paikoilla myös kaudella 2021. Miten vahvistan paikkani?

Vahvista tilauksesi seuraavalle kaudelle kirjautumalla sisään osoitteeseen hifkfotboll.lippu.fi samoilla tunnuksilla, joilla tilasit kausikorttisi viime kaudella.

Haluan muuttaa kauden 2020 kausikorttitilaustani kaudelle 2021. Miten toimin?

Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun joko puhelimitse (0600 41 31 41, puhelun hinta 2€/alk. min + mpm/pvm) tai sähköpostilla kausikortti@lippu.fi. Uudet kausikorttisi toimitetaan sinulle postitse.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?

Ainoastaan Röda Lounge-kausikortit ovat voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2021?

HIFK pelaa kotiottelunsa Veikkausliigassa Bolt Arenalla.

Voinko ostaa 2021 kausikortin käteisellä tai kulttuuriseteleillä?

HIFK:n kausikortit ovat ostettavissa Lippu.fi-verkkokaupan lisäksi myös kaikista Lippu.fi:n lippukaupoista – 13.11.2020 lähtien. Huomioithan, että Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit eivät käy R-kioskeissa. Smartumin sivuilta voit tarkistaa lippukaupat, joissa maksutavaksi hyväksytään liikunta- ja kulttuurisetelit.

Miksi Itäkatsomoa ei avata kaudelle 2021?

Toteutimme viime kaudella kokeilun, jossa myös Itäkatsomo avattiin kausikorttilaisille. Kysyntä ei valitettavasti ole ollut tarpeeksi suurta, jotta Itäkatsomoa voitaisiin pitää auki kausikorttilaisille. Koronaviruspandemia aiheutti viime kaudella paljon muutoksia seuran talouteen ja ottelutapahtumiin, joten joudumme valitettavasti säästötoimenpiteenä pitämään Itäkatsomon suljettuna kausikorttilaisilta kaudella 2021.

Minulla oli kaudella 2020 kausikortti Itäkatsomoon. Miten uusin paikkani, kun Itään ei kaudella 2021 myydä kausikortteja?

Kiitoksena kaikille kauden 2020 Itäkatsomon kausikorttilaisille avaamme heille mahdollisuuden valita uudet paikat Pääkatsomosta tai Klackenista 10.11.2020 alkaen. Saat sähköpostitse ennakko-ostolinkin, jolla pääset valitsemaan uuden paikan itsellesi ennen varsinaisen myynnin alkua.

Minulla on ollut kausikortti pääkatsomoon, mutta haluan päivittää sen VIP-kausikortiksi. Voinko pitää samat paikat?

Kyllä voit! Ota yhteyttä lippu.fi:n asiakaspalveluun joko puhelimitse (0600 41 31 41, puhelin hinta 2€/alk. min + mpm/pvm) tai sähköpostilla kausikortti@lippu.fi.

Miten ostan Röda Lounge (VIP) kausikortin lippu.fi:n verkkokauppassa?

VIP-kausikortin voit ostaa mille tahansa pääkatsomon paikalle. Ensin valitset paikkasi, jonka jälkeen oikealta ilmestyy pudotusvalikko, josta voit käydä päivittämässä tilauksesi VIP-kausikortiksi. Tämän jälkeen suoritat maksun tavallisesti. Voit myös valita osamaksun maksutavaksi.

Asiakaspalvelu

0600 41 31 41

(Puhelun hinta 2€/alk. min + mpm/pvm)
Avoinna ark. 9-16, juhlapyhät suljettu

kausikortti@lippu.fi