Kausikortit 2020

Kausikortit 2020

HIFK:n kausikortit tulivat myyntiin 25.11.2019 osoitteessa lippu.fi. Tällä kaudella pääkatsomon ja pohjoispäädyn (Klackenin) lisäksi avataan mahdollisesti myös itäkatsomo. Tämän lisäksi pääkatsomon keskellä olevat katsomot muutetaan Premium-katsomoiksi.

Klacken

155 €

Itäkatsomo

205 €

Pääkatsomo

255 €

Pääkatsomo Premium

305 €

Röda Lounge (VIP)

755 €*

30 ensimmäistä 755€. Tämän jälkeen 855€

Klacken

155 €

Itäkatsomo

205 €

Pääkatsomo

255 €

Pääkatsomo Premium

305 €

Klacken

155 €

Koko Suomessa tunnettu HIFK:n kannattajien fanikatsomo Bolt Arenan pohjoispäädyssä. Stadin Kingien koti. Suomessa Klackeneita löytyy vain yksi, joten siitä syystä entinen "IFK Klacken" kulkee nykyään nimellä Klacken. Klackenin kaikki paikat ovat numeroimattomia. Valitse paikkasi vapaasti - ja tule kannattamaan!

HANKI KAUSIKORTTI KLACKENIIN

Itäkatsomo

205 €

Itäkatsomo, aurinkokatsomo, solläktaren - rakkaalla lapsella on monta nimeä. Mikä onkaan siistimpää kuin istua kesällä auringossa tsiigaamassa futista? Se on todella siistiä ja siksi päätimme kokeilla kuinka paljon kausikortteja pystyisimme myymään Itään. Tästä syntyi idea nimeltään Itäkatsomohaaste! HIFK päätti helmikuussa, että Itäkatsomo pidetään auki kauden 2020 kaikissa kotiotteluissa.

HANKI KAUSIKORTTI ITÄKATSOMOON

Pääkatsomo

255 €
PÄÄKATSOMON KESKELTÄ PREMIUM PAIKAT +50€

Pääkatsomo. Niin lähellä kenttää, että melkein pystyy heittämään yläfemmat pelaajien kanssa. Jos kuuntelet tarkkaan, voit kuulla kun valmentajat keskustelee taktiikasta. Katsomot 104-109 (paitsi alimmat rivit) ovat tällä kaudella Premium paikkoja, jonka kausikortit maksavat 50€ lisää.

HANKI KAUSIKORTTI PÄÄKATSOMOON

VIP
Röda Lounge

755 €*
*30 ENSIMMÄISTÄ HINTAAN 755€. TÄMÄN JÄLKEEN 855€. PAIKKOJA RAJOITETUSTI.

Röda Lounge -kausikortti on lite finare, lite bättre. Mutta sun ei tarvitse olla mikään dirika* jotta saisit ostaa kausikortin VIP-tiloihin. Riittää , että haluat ottaa kaiken irti ottelukokemuksesta, hyvän ruoan ja juoman kanssa. Ennen jokaista ottelua edustusjoukkueen edustaja tulee paikalle kertomaan matsista. Paikkasi löytyy tottakai Premium-katsomosta, eli heti kun astelet katsomon puolelle VIP-tilasta. Tsekkaa kaikki edut alhaalla olevasta taulukosta. Tiesithän, että voit tilata VIP-kausarit myös osamaksulla?

HANKI KAUSIKORTTI RÖDA LOUNGEEN

Hankkimalla kausikortin hyväksyt Veikkausliigan otteluehdot.

Yleiset sopimusehdot

1. Yleiset periaatteet

1.1 Jalkapallo-ottelussa läsnä olevilla on oikeus odottaa, että kaikki mahdollinen on tehty heidän viihtyvyytensä ja turvallisuutensa varmistamiseksi.

1.2 Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

2. Soveltamisala

2.1 Jalkapallo-ottelulla (jäljempänä ottelu) tarkoitetaan kaikkia Veikkausliigaseurojen järjestämiä jalkapallo-ottelutapahtumia. Ottelutapahtuma on yleisötilaisuus, joka päättyy, kun tilaisuus on loppunut ja yleisö on poistunut alueelta.

2.2 Saapumalla stadionalueelle henkilö sitoutuu ehtojen rikkomisesta seuraaviin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin.

3. Yleiset ehdot

3.1.1 Ottelutapahtumassa on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita kohtuuttomasti häiritsemättä. Pelaavien joukkueiden kannattaminen ääneen on ehdottoman suotavaa ja sallittua.

3.1.2 Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen ja syrjintä on kiellettyä

3.1.3 Kaikenlainen pelaajiin, joukkueiden taustahenkilöihin, erotuomaristoon, toimitsijoihin tai katsojiin kohdistuva herjaava käytös on kiellettyä.

3.1.4 Jalkapallokentän turvallisuusalue on neljä metriä sivurajasta ja kolmesta viiteen metriä päätyrajasta. Häiritsevä käyttäytyminen ja katsojien oleskelu turvallisuusalueella on kiellettyä.
3.1.5 Katsojat eivät saa rynnätä katsomosta pelikentälle päin eivätkä mennä pelikentälle ottelutapahtuman aikana.

3.1.6 Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda

a) päihdyttäviä aineita

b) ampuma-aseita tai patruunoita

c) räjähdysaineita tai räjähteitä

d) terä- tai lyömäaseita e) ilotulitteita, soihtuja tai savuja

f) laserkyniä tai vastaavia voimakkaan valotehon laitteita tai muita sellaisia esineitä tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle

g) poliittisia, rasistisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja

3.1.7 Jalkapallo-ottelussa on kielletty

a) olla häiritsevästi päihtynyt

b) aiheuttaa muutoin häiriöitä tai vaarantaa turvallisuutta

4. Vahingonkorvaus- ja rankaisutoimenpiteet

4.1 Yleisiä ehtoja rikkomalla henkilö sitoutuu korvaamaan aiheuttamansa taloudelliset vahingot tapahtumajärjestäjälle ja vierasjoukkueena pelaavalle seuralle 5.000 euroon saakka.

4.1.1 Taloudellisilla vahingoilla tarkoitetaan mm. tapahtumanjärjestäjän tai vierasjoukkueena pelaavan seuran jalkapallon kattojärjestöiltä saamia sakkoja, ottelustadionin korjaamisesta aiheutuneita kustannuksia tai rikkomuksesta aiheutuneita ylimääräisiä turvallisuuskustannuksia. Myös ulkopuolisille henkilöille syntyvät vahingot ovat korvattavia vahinkoja.

4.2 Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa ottelusta henkilö ja ottaa henkilön tiedot niin kuin ne on lakiin kirjattu sekä estää henkilön pääsy stadionalueelle

a) mikäli henkilö rikkoo edellä mainittuja ehtoja

b) jos henkilön aikaisemman käyttäytymisen perusteella on syytä epäillä vaarantavan siellä järjestystä ja turvallisuutta

c) mikäli henkilön hallusta tavataan sisääntulotarkastusten yhteydessä 3.1.6 kohdassa a – g mainittuja esineitä tai aineita

4.2.1 Jos paikalta poistaminen on ilmeisesti riittämätön toimenpide eikä häiriötä tai vaaraa voida muutoin poistaa, järjestyksenvalvojalla on oikeus ottaa henkilö kiinni, jos kiinniottaminen on välttämätöntä muille henkilöille tai omaisuudelle aiheutuvan vakavan vaaran torjumiseksi. Kiinniotettu on viipymättä luovutettava poliisin haltuun.

4.3 Tapahtuman järjestäjällä ei ole velvollisuutta korvata mitään takaisin estetyn, poistetun tai kiinniotetun henkilön maksamasta lipusta tai kausikortin hinnasta.

Tapahtumanjärjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Tuoreet ehdot löytyvät aina Veikkausliigan verkkosivuilta: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot

Kausikorttien edut

Klacken

Itäkatsomo*

Pääkatsomo

Premium

Röda Lounge

Sisäänpääsy kotiotteluihin*

Mobiilikausikortit

Etuosto-oikeus vierasderbyihin

Etuja yhteistyökumppaneilta

Oma istumapaikka

Paikka pääkatsomon keskeltä

Pääsy Röda Loungeen

Sisäänpääsy HIFK:n kotiotteluihin Suomen Cupissa

Buffet-ruokailu

Kaksi (2) juomalippua/ottelu

Kahvi/tee + jälkiruoka tauolla

Oma baari VIP-tilassa

Ottelun alustus edustusjoukkueen edustajalta

Oma sisäänkäynti

155 €

205 €

255 €

305 €

755 €***

* Koskee HIFK:n kotiotteluita Veikkausliigan runko- ja loppusarjassa kaudella 2020. Ei koske mahdollista EL-lopputurnausta
** Itäkatsomo avataan kausikorttiasiakkaille ainoastaan mikäli katsomoon on myyty vähintään 300 kausikorttia tammikuun loppuun menneessä.
*** Röda Loungen 30 ensimmäistä tilaaja saavat korttinsa hintaan 755 €, loput Röda Lounge kausikortit maksavat 855 €. Paikkoja rajoitetusti.

Klacken

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuostoikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumpaikka

Hinta 155€

Itäkatsomo

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka

Hinta 155€

Pääkatsomo

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka

Hinta 255€

Premium

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka
 • Paikka pääkatsomon keskeltä

Hinta 305€

Röda Lounge

 • Sisäänpääsy kotiotteluihin*
 • Mobiilikausikortit
 • Etuosto-oikeus vierasderbyihin
 • Etuja yhteistyökumppaneilta
 • Oma istumapaikka
 • Paikka pääkatsomon keskeltä
 • Pääsy Röda Loungeen
 • Sisäänpääsy HIFK:n kotiotteluihin Suomen Cupissa
 • Kahvi/tee + jälkiruokaa tauolla
 • 2 juomalippua/ottelu
 • Buffet-ruokailu
 • Oma baari VIP-tilassa
 • Ottelun alustus edustusjoukkueen edustajalta
 • Oma sisäänkäynti

30 ensimmäistä 750€. Tämän jälkeen 850€.

Paikkoja rajoitetusti.
* Koskee HIFK:n kotiotteluita Veikkausliigan runko- ja loppusarjassa kaudella 2020. Ei koske mahdollista EL-lopputurnausta
*** Röda Loungen 30 ensimmäistä tilaaja saavat korttinsa hintaan 750 €, loput Röda Lounge kausikortit maksavat 850 €. Paikkoja rajoitetusti.

Usein kysytyt kysymykset

Omistan kausikortin kaudelle 2019 ja haluan samat paikat kaudelle 2020, miten vahvistan paikkani?

Ilmoittamaasi sähköpostiin lähetetään viesti, jossa on ohjeet. Jos et saa tälläistä viestiä 27.11.2019 mennessä, ota yhteyttä osoitteeseen kausikortti@lippu.fi. Huomioithan, ettet voi pitää samaa kausikorttia, vaan sinulle lähetetään uusi kortti postitse, joten tarkista että osoitteesi on oikein.

Omistan kausikortin kaudelle 2019, mutta haluan muuttaa tilausta kaudelle 2020. Miten toimin?

Otathan yhteyttä lippu.fi:n asiakaspalveluun joko puhelimitse (0600 41 31 41, puhelin hinta 2€/alk. min + mpm/pvm) tai sähköpostilla kausikortti@lippu.fi, niin hoidetaan tämä sinulle! Huomiothan että et voi pitää samat fyysiset kausikortit kuten kaudella 2019. Sinulle lähetetään uusi kausikortti postitse, joten tarkistathan osoitteesi.

Onko kausikortti voimassa Suomen Cupin peleissä?

Ainoastaan Röda Lounge-kausikortit ovat voimassa Suomen Cupin peleissä.

Missä HIFK Fotboll pelaa kaudella 2020?

HIFK pelaa kotiottelunsa Veikkausliigassa Bolt Arenalla.

Voinko ostaa 2020 kausikortin käteisellä tai kulttuuriseteleillä?

HIFK:n kausikortit ovat ostettavissa Lippu.fin verkkokauppojen lisäksi myös kaikista Lippu.fi:n lippukaupoista – 25.11.2019 lähtien. Huomioithan, että Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit eivät käy R-kioskeissa. Smartumin sivuilta voit tarkistaa lippukaupat, joissa maksutavaksi hyväksytään liikunta- ja kulttuurisetelit.

Olen ollut pääkatsomon kausikorttilainen kaudella 2019, lähetetäänkö minulle lasku kotiin seuraavan kauden kausikortista?

Ei. Sinulle lähetetään sähköposti ilmoittamaasi osoitteseen jossa on ohjeet kausikorttien uusimiselle.

Minulla on ollut kausikortti pääkatsomoon, mutta haluan päivittää sen VIP-kausikortiksi. Voinko pitää samat paikat?

Kyllä! Otathan yhteyttä lippu.fi:n asiakaspalveluun joko puhelimitse (0600 41 31 41, puhelin hinta 2€/alk. min + mpm/pvm) tai sähköpostilla kausikortti@lippu.fi, niin hoidetaan tämä sinulle!

Miten ostan Röda Lounge (VIP) kausikortin lippu.fi:n verkkokauppassa?

VIP-kausikortin voit ostaa mille tahansa pääkatsomon paikalle. Ensin valitset paikkasi, jonka jälkeen oikealta ilmestyy pudotusvalikko, josta voit käydä päivittämässä tilauksesi VIP-kausikortiksi. Tämän jälkeen suoritat maksun tavallisesti. Voit myös valita osamaksun maksutavaksi.

Asiakaspalvelu

0600 41 31 41

(Puhelun hinta 2€/alk. min + mpm/pvm)
Avoinna ark. 9-16, juhlapyhät suljettu

kausikortti@lippu.fi