Skip to main content

Kausikortit 2023

Kaudella 2023 kausikortteja myydään Klackeniin ja Pääkatsomoon, jonka keskiosissa yläriveillä olevat paikat ovat Premium-paikkoja. Uutena valikoimaan lisätään Snadi-kausikortti (15-vuotiaat ja nuoremmat) sekä Röda-perhe -kausikorttipaketti. Katsomot 103 ja 104 avataan anniskelukatsomoiksi (K18).

Kausikortit kaudelle 2023 ovat myynnissä Ticketmaster-palvelussa. Edenredillä ja Smartumilla maksaminen on mahdollista Ticketmasterin Lippukaupoissa.

Viime kauden pääkatsomon kausikorttipaikat ovat varattuina ja niiden uusimisesta on lähetetty uutiskirje. Tietoa löydät myös täältä.

Klacken

140 €

Koko Suomessa tunnettu HIFK:n kannattajien fanikatsomo Bolt Arenan pohjoispäädyssä. Stadin Kingien koti. Klackenin kaikki paikat ovat numeroimattomia. Valitse paikkasi vapaasti - ja tule kannattamaan!

Pääkatsomo

225 €
PÄÄKATSOMON KESKELTÄ PREMIUM PAIKAT +50€

Pääkatsomo. Niin lähellä kenttää, että voit vilkuttaa pelaajille heidän mennessään kentälle. Jos kuuntelet tarkkaan, voit kuulla kun valmentajat keskustelevat taktiikasta. Katsomot 104-109 (paitsi alimmat rivit) ovat Premium-paikkoja, joille kausikortit maksavat 50 € enemmän. Uutuutena kaudella 2023 katsomot 103 ja 104 ovat anniskelukatsomoita.

Röda-perhe

550 €

HIFK:n uusi Röda-perhe kausikorttipaketti sisältää kausikortit koko perheelle! Mikä olisikaan parempaa kuin mennä viettämään yhdessä futispäivää kannustaen punapaidat voittoon. Röda-perhe pakettiin sisältyy kaksi aikuisten kausikorttia ja kaksi Snadi kausikorttia (alle 16v). Kausikorttipaketin paikkoja ei ole mahdollista ostaa Premium-paikoille tai anniskelukatsomoon (103 ja 104).

Katsomot 111-112

140 €

Niin lähellä Klackenia! Pääkatsomon vasemmassa reunassa sijaistsevat lohkot 111 ja 112 myydään kaudella 2023 Klackenin hinnoilla. Tässä katsomossa voit yhtyä Stadin Kingien mukana kannatuslauluihin pääkatsomon puolelta. Valitse paikkasi vapaasti - ja tule kannattamaan!

Snadi kausari

90 €

Snadi-kausikortti on tarkoitettu kaikille 15-vuotiaille ja sitä nuoremmille. HIFK toivottaa lämpimästi kaikki Snadit ihmiset katsomoon nauttimaan Stadin parhaasta futiksesta ja kannustamaan esikuvia! Tätä kausikorttia ei ole mahdollista ostaa anniskelukatsomoon (103 ja 104).