HIFK:n kausikortit 2017  

HIFK:lla on kolme eri kausikorttikategoriaa. De Stjärnprydda -kausikortin (pääkatsomo) hinta on 275€, IFK Klacken -kausikortin (pohjoispääty) hinta 150€ ja Super Kamrat (VIP) -kausikortin hinta on 950€ + ALV. Kausikortilla näet kaikki HIFK:n 16 kotiottelua.

HIFK:n kausikortit ovat myynnissä Ticketmasterin verkkosivuilla ja kaikissa Ticketmasterin lippukaupoissa. Lähimmän lippukauppasi voit tsekata täältä. Lippukaupoista voit ostaa ja noutaa lippuja myös kulttuuriseteleillä. Lisäksi voit noutaa varauksesi kaikista R-kioskeista. Lippukaupat perivät omat toimituskulunsa noudon yhteydessä.

Sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin asiakkaaksi, jotta voit tilata kausikortin (rekisteröityminen on maksutonta).

IFK Klacken (numeroimaton), Pohjoispääty / Norra ändan

 • 150€ + 4€ Ticketmasterin toimituskulut
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2017
 • Etuosto-oikeus HIFK:n fanikatsomoon kahteen vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • IFK Klacken -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 10 euroa

De Stjärnprydda (numeroitu), Pääkatsomo / Huvudläktaren

 • 275€ + 4€ Ticketmasterin toimituskulut
 • Sisältää kaikki HIFK:n 16 kotiottelua Veikkausliigassa kaudella 2017
 • Etuosto-oikeus HIFK:n fanikatsomoon kahteen vierasderbyyn HJK:ta vastaan
 • De Stjärnprydda -kausikortilla yhden kotiottelun hinnaksi muodostuu alle 18 euroa

Super Kamrat (VIP)

 • 1 kpl 950 € / 2 kpl 1897 € (yritysasiakkaille hintaan lisätään ALV)
 • Pääsy VIP-tiloihin
 • Oma sisäänkäynti
 • Jokaisen kotiotttelun yhteydessä lämmin ruoka ja kaksi juomaa (olut, viini tai virvoitusjuoma) sekä kahvit tauolla
 • Oma katsomo parhaalla paikalla; paikkoja ei ole numeroitu, mutta tilaa on varattu riittävästi
 • Lisätiedot: myynti@hifkfotboll.fi

Mitä etuja saan HIFK:n kausikortilla?

 • Ostamalla kausikortin näet HIFK:n kaikki 16 Sonera Stadiumilla pelattavaa kotiottelua parhailta paikoilta.
 • Saat myös ennakko-osto oikeuden IFK Klackenin lipuille molempiin vierasderbyihin HJK:ta vastaan.
 • Oman istumapaikan lisäksi vältät kausikortin ostamalla jonottamisen lippuluukuille ja saat merkittävän hintaedun verrattuna irtolipun ostamiseen.
 • Pääset hyödyntämään kausikortilla HIFK:n yhteistyökumppanien tarjoamia etuja, joihin voit tutustua tästä.

Lue lisää kausikorttien ostamisesta ja viime kauden kausikorttien uusimisesta.
> Osta HIFK:n kausikortti

tsett111Tietoa viime kauden kausikorttilaisille

Jos sinulla on ollut kausikortti pääkatsomoon, eli De Stjärnprydda -kausikortti, sinulle lähetetään suoraan kuun vaihteessa lasku kauden 2017 kausikortista ilman, että joudut täyttämään erillistä vahvistuslomaketta. Maksamalla tämän laskun vahvistat tilauksesi seuraavalle kaudelle ja uusi kausikorttisi tullaan lähettämään kotiisi. Kauden 2016 kausikorttipaikat ovat varattuina teille 31.12.2016 asti. Jos ette ole maksaneet laskuanne tähän mennessä, paikkanne vapautetaan julkiseen myyntiin. Jos haluatte saada uuden kortin kotiin ennen joulua, tulee lasku olla maksettuna ennen 9.12.2016.

Jos haluatte tehdä muutoksia tilaukseen, kuten vaihtaa paikkanne, pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan Ticketmasterin asiakaspalveluun (puh. 0600 10 800).

Jos sinulla on ollut IFK Klacken -kausikortti kaudella 2016 ja haluat hankkia kausikortin myös kaudelle 2017, pyydämme teitä ostamaan sen suoraan Ticketmasterin verkkosivuilta tai lippukaupoista (samalla tavalla kuin ennen viime kautta). Paikkavarauksia ei IFK Klackeniin tarvitse tehdä, kun se on myös kaudella 2017 numeroimaton.

Pyydämme kaikkia viime kauden kausikorttilaisia tarkistamaan Ticketmasterin käyttäjätunnuksen osoitetiedot, sillä HIFK lähettää kausikortit ja mahdollisen laskun ilmoittamaanne postiosoitteeseen.

kausikorttihifkticketmasterUKK – Usein kysytyt kysymykset

Mistä HIFK tietää minne kausikortti tulee lähettää?

Ostaessasi kausikortin sinun tulee rekisteröityä Ticketmasterin käyttäjäksi. Rekisteröityessäsi sinun tulee ilmoittaa kotiosoitteesi. Lähetämme kausikorttisi antamaasi osoitteeseen.

Voinko ostaa kausikortin lahjaksi tai kaverille?

Kyllä! Huomioitavaa on, että yksi kausikortti on aina rekisteröity tilauksen tekijälle, jonka nimellä kortti/kortit ovat Ticketmasterin järjestelmässä. Myös kausikorttilaisille suunnatut tarjoukset tullaan lähettämään tähän osoitteeseen.

Milloin saan kausikorttini?

Kausikortit, jotka on tilattu 15.12. mennessä postitetaan 19.12. Tämän jälkeen postitamme kausikortteja noin kerran kuukaudessa. Huomioithan, että jos olet uusimassa kausikorttiasi ja olet saanut laskun, joudut maksamaan laskun jo 9.12., jotta maksusi ehtii ajoissa perille.

Voinko pitää vanhan kausikorttini vai saanko uuden?

Kauden 2016 kausikorttia ei voi käyttää kaudella 2017. Jokaisen kausikortin uusinut asiakas saa uuden kausikortin kaudelle 2017.

Jos sinulla on kysyttävää vielä tämän jälkeen, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostiosoitteeseen lipunmyynti@hifkfotboll.fi. Autamme sinua miellämme epäselvissä asioissa.

kk1Ohjeet HIFK:n kausikortin ostamiseen Ticketmasterin verkkosivuilta

1. Mene osoitteeseen ticketmaster.fi ja laita hakusanaksi ”HIFK Fotboll” tai klikkaa yläpuolella olevaa kuvaa päästäksesi ostotapahtumaan. Tapahtuman nimi on HIFK – Kausikortti 2017.

2. Valitse paikkasi pohjakartan kautta tai hakemalla parhaat vapaat paikat. IFK Klacken on Pohjoispäädyssä sijaitseva HIFK:n kannattajakatsomo, jonne ei ole numeroituja paikkoja. De Stjärnprydda on Pääkatsomo, jossa kaikki paikat ovat numeroituja. Voit myös ostaa kausikortit molempiin katsomoihin samalla tilauksella.

Paina pohjakartan kohdalla ”vahvista paikat”, kun olet valinnut haluamasi määrän. Jos olet hakemassa parhaita vapaita paikkoja, paina ”hae parhaat paikat”.

3. Kausikorttisi ovat nyt varattuna. Sinulla on 10 minuuttia aikaa tarkistaa tilauksesi. Pohjakartassa näkyy myös katsomokategoria, jonka olet valinnut. Tee uusi haku, jos et halua pitää valitsemiasi paikkoja. Jos kaikki on OK, klikkaa ”jatka”.

4. Kun olet vahvistamassa tilaustasi, valitse toimitustavaksi ”e-Ticket – Sähköinen lippu”. Sen valitsemalla Ticketmasterin järjestelmä lähettää sinulle vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tämän jälkeen valitse haluamasi maksutapa. Jos haluat maksaa käteisellä tai kulttuuriseteleillä, voit käydä Ticketmasterin lippukaupassa tilaamassa kausikorttisi. Lähimmän lippukaupan voit tarkistaa tästä listasta.

5. Lue ja hyväksy kaupan ehdot. Paina tämän jälkeen ”vahvista tilaus”. Tämän jälkeen palvelu siirtyy ostotapahtumaan. Kun ostotapahtuma on valmis, saat varausvahvistuksen ja sähköpostilipun, jossa on vahvistus siitä, että olet ostanut HIFK Fotbollin kausikortin kaudelle 2017. Korttisi tullaan postittamaan antamaasi kotiosoitteeseen seuraavan postituskierroksen mukana.

6. Nosta kädet pystyyn ja tuuleta kovaäänisesti – olet HIFK:n kausikorttiomistaja!

header