Skip to main content

HIFK julkaisi keskiviikkona 9.6. tiedotteen tiistaina 15.6. pelattavan HIFK:n ja FC Hongan välisen Veikkausliigaottelun yleisöjärjestelyistä. Aluehallintoviraston torstaina 10.6. julkaiseman tiedotteen mukaan entistä höllennetyt yleisörajoitukset saattavat astua voimaan tiistaina 15.6. alkaen.

Näin nopealla aikataululla HIFK ei pysty muuttamaan suunniteltua katsomojakoa, mutta voimme mahdollisesti vapauttaa enemmän irtolippuja myyntiin, mikäli rajoitustoimenpiteet höllentyvät ensi viikon alussa. Bolt Arena tullaan siis jakamaan 26 eri yleisölohkoon siitäkin huolimatta, että rajoituksiin tulisi uusia höllennyksiä ensi viikolla.

Kausikorttilaisten tulee edelleen lunastaa paikkansa otteluun sähköpostitse lähetettyjen ohjeiden mukaisesti. Muoviset kausikortit eivät ole voimassa FC Honka-ottelussa.

Ottelun irtoliput tulevat myyntiin maanantaina 14.6. klo 9.00 Lippupisteen kanavissa. Jos tapahtuman yleisökapasiteetti kasvaa, vapautamme lisää irtolippuja myyntiin myöhemmin maanantain aikana.