Skip to main content

HIFK gick onsdagen den 9.6. ut med information om publikarrangemangen på tisdagens (15.6.) match mellan HIFK och FC Honka. Enligt ett pressmeddelande från Regionförvaltningsverket torsdagen den 10.6. är det dock möjligt att publikrestriktionerna blir lättare från och med tisdagen den 15.6.

Med den här tidtabellen kommer HIFK inte mera att kunna ändra på den tilltänkta läktaruppdelningen, men vi kommer eventuellt att kunna släppa mer enkelbiljetter till försäljning ifall restriktionerna blir lättare i början av nästa vecka. Bolt Arena kommer alltså oavsett hur det blir med restriktionerna att delas upp i 26 olika läktarblock.

Våra säsongskortsägare bör fortfarande bekräfta sina platser på matchen enligt de instruktioner de fått per e-post. De fysiska säsongskorten gäller alltså inte i matchen mot FC Honka.

Enkelbiljetter till matchen kommer att släppas till försäljning måndagen den 14.6. kl. 9.00 via Lippupiste. Ifall det skulle bli så att evenemangets publikkapacitet blir större, kommer vi att släppa fler enkelbiljetter till salu senare under måndagen.