Skip to main content

Aluehallintoviraston nykyiset rajoitukset sallivat ulkoilmassa tapahtuvien yleisötapahtumien järjestämisen siten, että paikalla voi olla enintään 50 ihmistä. Mikäli tapahtuma-alue sen mahdollistaa, voi alueen jakaa useampaan 50 henkilön lohkoon. Jokaisessa lohkossa on oltava omat wc-tilat. Bolt Arenan puitteiden tarkastuksen jälkeen olemme päässeet siihen johtopäätökseen, että stadionille voi luoda yhteensä 26 kappaletta 50 henkilön lohkoa. Täten ottelutapahtuman maksimikapasiteetti on 1300 katsojaa. Pystymme siis toivottamaan kaikki kausikorttilaisemme tervetulleiksi otteluun sekä samalla myös avaamaan muutamia satoja kertalippuja yleiseen myyntiin.

Lipunmyynnin käynnistymisestä huolimatta tapahtuman hinta tulee olemaan seuralle erittäin kallis, kun stadionin vuokrakustannukset sekä turvallisuusjärjestelyiden kulut otetaan huomioon. Tapahtuman talousennuste on meille tappiollinen myös normaalia kalliimmilla lippuhinnoilla. Olemme silti päättäneet toivottaa katsojat tervetulleiksi matsiin, sillä kaikki meidän kannattajamme ovat varmasti jo hartaasti odottaneet sitä hetkeä, kun katsomoon jälleen pääsee.

Näin järjestelyt toteutetaan käytännössä

Stadion jaetaan 26 yleisölohkoon, joissa kaikissa on numeroimattomat paikat. Tarkemman lohkojaon näet oheisesta kartasta. Ravintoloitsija ei tule avaamaan stadionin kioskipalveluita suuren lohkomäärän takia, mutta voit halutessasi ottaa oman vesi- tai virvoitusjuomapullon (vain muovipullot) mukaasi tapahtumaan.

Kaikki kausikorttilaiset saavat huomenna klo 15.00 sähköpostitse koodin, jolla pääsee lunastamaan oman paikkansa ottelutapahtumasta. Kausikorttilaiset saavat yksinoikeudella lunastaa paikkansa matsiin viimeistään 48 tuntia ennen ottelun alkamista. Sen jälkeen jäljellä olevat paikat vapautetaan yleiseen myyntiin. Samassa sähköpostiviestissä tulee myös olemaan tarkempia ohjeita koodin käyttämiselle. Pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan, että kaikkien otteluun tulevien kausikorttilaisten on lunastettava paikkansa sähköpostitse lähetettävän koodin avulla. Stadionille ei siis pääse, ellei ole lunastanut paikkaansa.

Katsothan lipun lunastamisen tai oston yhteydessä tarkasti, missä katsomonosassa paikkasi sijaitsee. Tulemme julkaisemaan lisätietoja sisäänkäynnistä julkisissa kanavissamme vielä lähempänä itse ottelutapahtumaa, ja lisäksi otteluun saapuville henkilöille lähetetään samat ohjeet sähköpostitse peliä edeltävänä päivänä.

Röda Lounge VIP palvelee lähes normaalisti

Nykyisten rajoitusten mukaan Bolt Arenan ravintola saa palvella asiakkaitaan normaalisti, kunhan kukaan VIP Röda Loungeen lippunsa ostanut henkilö ei istu katsomossa. ”Ravintolakatsomo” pääkatsomon keskiosan yläpuolella on osa ravintolaa, ja siksi kyseisen sektion kapasiteetti on poikkeuksellisesti 140 henkilön kokoinen. VIP-lippujen myynti käynnistyy heti. Mikäli haluat päivittää tavallisen kausikorttilippusi VIP-lippuun, voit lähettää asiasta sähköpostiviestin osoitteeseen info[at]hifkfotboll.fi.

Onko sinulla kausikortteihin tai ottelulippuihin liittyviä kysymyksiä? Luethan ensin yllä olevan infotekstin läpi vielä kerran. Mikäli kysymykseesi ei löydy vastausta, pyydämme sinua ensisijaisesti olemaan yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun: kausikortti[at]lippu.fi tai puhelimitse 0600 900 900.

HIFK:n toimistolla kausikortti- ja lipunmyynnistä vastaa Edward Hultin (lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi).