Skip to main content

Vallitsevasta pandemiatilanteesta ja siihen liittyvistä yleisörajoituksista johtuen emme valitettavasti saa ottaa yleisöä HIFK:n ensimmäiseen kotiotteluun tämän kauden Veikkausliigassa (HIFK – FC Haka 3.5. 18:30). Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että myös kauden toinen kotiottelu (HIFK – Ilves 15.5. 17:00) pelataan ilman yleisöä. Seuraamme kuitenkin jatkuvasti rajoitustilannetta ja olemme valmiina, kun jälleen saamme kutsua teidät kotiotteluun.

Tilanne on haastava ja harmillinen, mutta onneksi se myös näyttää paranevan koko ajan. Toivomme hartaasti, että kohta jälleen saisimme nähdä teidät kaikki katsomassa HIFK:n Veikkausliigaottelussa. Haluamme viettää fantastisen kauden yhdessä teidän kanssa.

Töihin tulevien median edustajien on akkreditoituva ottelutapahtumaan ennakkoon viimeistään ottelua edeltävänä päivänä. Akkreditointihakemukset lähetetään osoitteeseen viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi. Lisätietoa ottelutapahtumien mediajärjestelyistä: hifkfotboll.fi/media