Media

HIFK:n kotiottelut toteutetaan toistaiseksi poikkeusjärjestelyitä käyttäen koronaviruspandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten vuoksi. Poikkeusjärjestelyt ottelutapahtumissa vaikuttavat myös median edustajien läsnäoloon ja kulkureitteihin Bolt Arenalla. Seuraavat ohjeet ovat tällä hetkellä voimassa:

Ennakkoakkreditoituminen on pakollista kaikkiin HIFK:n kotiotteluihin ja paikkoja lehdistön edustajille on rajoitettu määrä käytössä. Tästä syystä voimme ensisijaisesti myöntää akkreditointeja ainoastaan isompien sanomalehtien ja mediatalojen edustajille. Kirjoittavat toimittajat seuraavat ottelua yläkerran lehdistökatsomosta, jonne kuljetaan Urheilukadun puoleisesta mediaovesta. Toimittajat voivat saapua otteluun 15-45 minuuttia ennen sen alkamista. Lehdistökatsomon yhteydessä oleva lehdistöhuone ei ole käytössä, eikä kahvitarjoilua järjestetä ottelun tauolla poikkeusolojen aikana.

Varsinaista lehdistötilaisuutta ei järjestetä ottelun jälkeen, mutta joukkueiden pelaajat ja valmentajat ovat median edustajien haastateltavissa noin 10-15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. HIFK:n otteluissa Bolt Arenalla haastattelut järjestetään pääkatsomon ja eteläkatsomon välisessä kulmauksessa inva-katsomon edessä. Haastattelupisteelle siirrytään yläkerrasta eteläpäädyn portaiden kautta. Alakerran pelaajatunneliin ei saa mennä poikkeusjärjestelyiden aikana.

Myös valokuvaajat ovat velvoitettuja akkreditoitumaan ottelutapahtumaan ennakkoon. Kuvaajien sisäänkäynti tapahtuu portin 11 kautta (Pohjoispäädyn ja pääkatsomon kulmassa). Kuvaajat saavat fotoliivit sisäänkäynnin yhteydessä, jonka jälkeen kentälle pääsee menemällä portaita alas ja aidan portin läpi kenttätasolle. Ottelun aikana kuvaajat voivat olla ainoastaan kentän päädyissä. Kuvauspäätyä voi halutessaan vaihtaa puoliajalla, jolloin toiseen päätyyn voi siirtyä Itäkatsomon puoleista kentän laitaa pitkin. Aiemmin käytössä ollut kuvaajien tila internetyhteyksineen ei ole käytössä poikkeusjärjestelyiden aikana.

HIFK:n media officerina toimii Viktor Fagerudd (p. 050-9118875). Sekä toimittajien että valokuvaajien ennakkoakkreditoitumiset otetaan vastaan sähköpostitse osoitteeseen viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi. Seura pyytää toimittajia ennakkoakkreditoitumaan viimeistään peliä edeltävänä päivänä.

Parkkipaikat: Mediatoimittajille ei ole erikseen määriteltyjä parkkipaikkoja. TV-tuotantoautot: lisätietoja viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi

Ottelutapahtumien ulkopuoliset haastattelupyynnöt ja kysymykset: viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi.