Skip to main content

På grund av den rådande pandemin och de restriktioner som den medfört, får vi för tillfället ej tillåta publik på våra hemmamatcher. Detta betyder att säsongens första hemmamatch (mot FC Haka 3.5.), samt med högst stor sannolikhet även följande hemmamatch (mot Ilves 15.5 17:00), kommer spelas utan åskådare. Vi följer med läget kontinuerligt och är redo då möjligheten ges att åter igen välkomna er till våra hemmamatcher.

Situationen vi alla befinner oss i är såklart utmanande och trist, men som tur verkar vi gå mot bättre tider. Vi hoppas och önskar att vi så snart som möjlig få se er alla på HIFK:s hemmamatcher. Vi vill inget mer än att ha en fantastisk säsong med er alla på plats.

Journalister och fotografer som kommer på jobb till HIFK:s hemmamatcher bör ackreditera sig på förhand senast dagen innan matchen. Ackrediteringsansökningarna skickas per e-post till adressen viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi. Mer information om HIFK:s mediearrangemang under hemmamatcherna hittar du på: hifkfotboll.fi/sv/media