Skip to main content
Sopimustiedotteet

TIEDOTE: Jukka Halme jatkaa HIFK:ssa

By 15.1.202124 toukokuun, 2021No Comments

Keskikenttäpelaaja Jukka ”Jugi” Halmeen upea ura HIFK:ssa jatkuu kaudella 2021. Halme aloittaa 13. kautensa HIFK:ssa, jossa hän ensimmäistä kertaa aikuisurallaan pelasi kaudella 2007 Kolmosen sarjatasolla. 35-vuotias Halme on nykyisestä joukkueesta ainoa HIFK:ta neljällä eri aikuisten sarjatasolla edustanut pelaaja.

Kaudesta 2011 lähtien yksijaksoisesti HIFK:ta edustanut Halme on HIFK-urallaan ollut kaksi kertaa nostamassa seuraa Veikkausliigaan, kerran Kakkosesta Ykköseen sekä kerran Kolmosesta Kakkoseen. Syyskuussa 2019 HIFK:n 2000-luvun suurimpiin seuralegendoihin lukeutuva Halme sai täyteen 200 ottelua HIFK:n punaisessa pelipaidassa. Tällä hetkellä tuo HIFK:ssa pelattujen otteluiden lukumäärä on 219 kappaletta. Voit lukea enemmän Jugin peliurasta HIFK:ssa tästä 200 pelatun ottelun yhteydessä julkaistusta artikkelista.

Halme tulee kaudella 2021 olemaan kannattajaryhmä Stadin Kingien kummipelaaja.

– Olen ollut pienestä pitäen HIFK:n fani jääkiekossa, ja kun sitten sain mahdollisuuden tulla mukaan seuraan pelaamaan futiksen puolella, tartuin heti tilaisuuteen. Olen siitä ensimmäisestä hetkestä lähtien tykännyt seuran ilmapiiristä. Nyt olen todella innoissani tästä 13. kaudesta seurassa ja samalla äärettömän kiitollinen Stadin Kingeille siitä, että ovat tässä mukana. Heidän edessään on aina ollut suuri kunnia pelata, Halme sanoo.

Halmeen ja HIFK:n välinen sopimus solmittiin alkuviikosta, ja Jugi on ollut mukana joukkueen harjoituksissa maanantaista lähtien. Uusi valmennustiimi on lyhyessä ajassa tehnyt hyvän vaikutuksen kokeneeseen pelaajaan, joka edelleen omaa vahvan halun kehittyä jalkapalloilijana.

– Olemme ehtineet käydä paljon taktisia asioita läpi jo tässä vaiheessa, ja kaikissa treeneissä on ollut mukana uusia asioita. Haluan itsekin edelleen oppia paljon uutta jalkapallon saralla, joten tämä tuleva kausi tuntuu jo tässä vaiheessa todella hyvältä, hän kertoo.

– Jugi on kokenut HIFK:ssa monta upeaa hetkeä ja nousua, joten hänen jatkonsa on luonnollisesti meille sydämen asia. Hän on todellinen seuran mies ja valmennusjohdon luottopelaaja, joka hoitaa oman tonttinsa kentällä ja sen ulkopuolella tilanteessa kuin tilanteessa. Haluan itsekin seuran puolesta kiittää Stadin Kingejä siitä, että he ovat olleet mukana varmistamassa Jugin jatkon meillä. Nyt teemme kovaa työtä sen eteen, että hän vielä pääsisi kokemaan uuden merkkipaalun IFK-urallaan, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 15.1.2021:

Martti Puolakainen (2021)

Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)

Jani Bäckman (2021)
Jukka Halme (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Erikson Carlos (2021)

 

Tee sinäkin oma jatkosopimuksesi HIFK:n kanssa tilaamalla kausikortin kaudelle 2021! Kausikortit ovat myynnissä Lippupisteen kanavissa – tämän linkin kautta pääset tekemään oman tilauksesi.