Skip to main content

HIFK:n reservi- ja vanhempien ikäluokkien juniorijoukkueet pitävät tällä hetkellä joulutaukoa harjoittelusta, jota tullaan jatkamaan suunnitellusti tammikuussa heti koronarajoitusten sen salliessa. Tauosta huolimatta joukkueisiin etsitään edelleen uusia pelaajia tulevalle kaudelle. Miguel Cervera López, joka toimii HIFK/2:n ja HIFK U20 Redin päävalmentajana sekä HIFK U17-joukkueen valmentajana, lähetti seuraavat uudenvuodenterveiset mahdollisille uusille pelaajille:

HIFK etsii uusia kunnianhimoisia pelaajia kilpajoukkueisiinsa. HIFK/2 pelaa Miesten Kolmosessa sekä Regions Cupissa ja HIFK:n A-nuoret (U20 Red) Ykkösessä. B-nuorten (U17) joukkueen pelaajat tulevat olemaan mukana A-nuorten ja miesten reservijoukkueen harjoituksissa, jotta pystymme tarjoamaan pelaajille mahdollisimman sujuvan tien eteenpäin kohti jalkapallouraa.

Päällimmäisenä tavoitteena meillä on luoda kilpailullinen ja kunnianhimoinen perhe, joka ylpeänä edustaa HIFK:ta ja Helsinkiä ympäri maailman. Kunnianhimo pitää sisällään kaksi pääideaa.

Ensimmäinen niistä on, että kunnianhimolla tarkoitetaan halua olla enemmän, kehittyä enemmän ja tulla paremmaksi joka päivä. Halua päästä pois mukavuusalueelta, joka loppujen lopuksi on eräänlainen meitä rajoittava suojakilpi.

Kuvittele, millaista elämäsi olisi, jos tämä halu kehittyä paremmaksi olisi mukana jokaisessa päätöksessäsi. Kuvittele, millaista joukkueen menestys olisi, jos jokainen joukkueen jäsen ajattelisi ja toimisi samalla tavalla. Kuvittele, että kaikki tekisi täysillä töitä yhteisen tavoitteen puolesta. Tule mukaan HIFK:n kilpajoukkueisiin, niin saat kokea tämän oikeassa elämässä.

En oikeastaan edes muista sitä toista tärkeää ideaa. Ei kun hetkinen… se pitää sisällään halun saada lisää peliminuutteja, saada pelata yhä paremmissa joukkueissa…

Mutta sillä ei oikeastaan ole väliä, sillä ilman tuota ensimmäistä pointtia, tätä toista ei voi olla olemassakaan.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan HIFK:n kilpajoukkueisiin, joissa pääset elämään jalkapalloelämää, tekemään jatkuvaa työtä kehityksen eteen sekä tapaamaan aivan mahtavia ihmisiä!

– Miguel

Lisää Miguelista voit käydä lukemassa tästä artikkelista.

Jos haluat tulla mukaan HIFK:n kilpajoukkueisiin, voit olla yhteydessä niiden valmentajiin alla olevia yhteystietoja käyttäen.

Miguel Cervera López, päävalmentaja HIFK/2 ja HIFK U20 Red: p. +358 44 985 5014 / miguel.cerveralopez[at]hifkfotboll.fi.

Umid Dibachy, päävalmentaja HIFK U17: p. +358 46 9357541 / umid.dibachy[at]hifkfotboll.fi.