Skip to main content

HIFK:n edustusjoukkueen maalivahtina kesästä 2019 toiminut Martti Puolakainen, 26, ottaa seuraavan askeleen urallaan ottaessaan useamman IFK-joukkueen maalivahtivalmennuksen vastuulleen. Puolakainen tulee toimimaan maalivahtivalmentajana naisten edustusjoukkueessa sekä myös HIFK/2-, HIFK U20- ja HIFK U17-joukkueissa.

– Saatiin seuran kanssa tähän hyvä paketti, jossa voitiin yhdistää pelaaminen ja valmentaminen. Odotan innolla, että saan jakaa tietoa ja auttaa IFK:n maalivahteja kehittymään, Puolakainen kommentoi.

– Martilla on suoritettuna UEFA B-valmentajatutkinto ja hän opetteli jo viime vuonna IFK:n edustusjoukkueessa maalivahtivalmentajan tehtäviä aikuisjoukkueessa. Lisäksi hän on toiminut aikaisemmin junioreiden maalivahtivalmentajana. Olemme todella tyytyväisiä siitä, että Martti jatkaa meidän seurassa, toteaa urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Sekä naisten edustusjoukkue että HIFK/2 ja HIFK U17 hakevat uusia pelaajia mukaan toimintaansa. Naisten edustusjoukkueen avoimien harjoitusten aikataulun löydät tästä uutisesta, ja HIFK/2:n ja HIFK U17-joukkueen yhteisten harjoitusten aikataulun puolestaan tästä uutisesta.