Skip to main content

HIFK tiedottaa sopineensa yksivuotisesta jatkosta hyökkääjä Sakari Tukiaisen kanssa. 28-vuotias Tukiainen siirtyi HIFK:hon heinäkuussa tanskalaisesta Thisted FC -joukkueesta. Tukiainen, joka on HIFK:n lisäksi edustanut RoPSia Veikkausliigassa, pelasi menneellä kaudella yhteensä 13 ottelua, joissa syntyi viisi maalia.

Joukkue siirtyi tällä viikolla ansaitulle lomalle ennen kuin ensi kauden valmistelut käynnistyvät. Tapasimme Tukiaisen kauden viimeisten treenien jälkeen, ja HIFK-hyökkääjä kertoi tunnelmistaan uuden sopimuksen varmistuttua.

– Tosi hyvät fiilikset on, tuntuu mahtavalta jatkaa täällä! Tämä kausi oli vielä vähän lämmittelyä kunnes pääsin mukaan tuohon, ja sitten tuli vielä harmittava pieni loukkaantuminen. Olen päässyt joukkueeseen hyvin sisään, ja loppukausi meni ihan jees. Nyt lähdetään vaan heti valmistautumaan uuteen kauteen, jotta sitten ensi kaudella ollaan valmiina. Tehdään talven aikana paljon hommia, niin uskon, että ensi kaudesta tulee vieläkin parempi, Tukiainen kertoo.

– Sakari sopeutui erittäin hyvin joukkueeseen tulonsa jälkeen, ja löysi roolinsa joukkueesta nopeasti. Hän on kovalla työnteollaan ollut tärkeä osa joukkuetta, ja halusimme tietysti jatkaa hänen kanssaan myös tulevalla kaudella. Sakari on hyvä esimerkki sellaisesta pelaajasta, joka profiililtaan sopii uuteen IFK:hon, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 14.11.2019:

Maalivahdit:
Arnold Origi (2020)

Puolustajat:
Hannu Patronen (2020)
Tino Palmasto (2020)
Hassan Sesay (2020)
Macario Hing-Glover (2021)
Riku Selander (2020)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Bäckman (2020)
Jukka Halme (2020)
Jabar Sharza (2020)
Toró (2020)

Hyökkääjät:
Erikson Carlos (2020)
Kevin Larsson (2020)
Nikolas Saira (2020)
Sakari Tukiainen (2020)

HIFK:n ensi kauden kausikortit tulevat myyntiin osoitteessa lippu.fi maanantaina 25.11. Tiedotamme tarkemmin kausikorttimyynnistä lähiaikoina.