Skip to main content

HIFK ja maalivahti Arnold Origi ovat solmineet yhden vuoden jatkosopimuksen. Lisäksi Origi tulee Hannu Patrosen tapaan saamaan oman vastuualueen seuran toiminnassa. Sekä Kenian että Norjan kansalaisuudet omaava Origi on edustanut Tähtirintoja Veikkausliigassa 12 kertaa menneellä kaudella, pelaten kaksi nollapeliä ja samalla tiensä Stadin Kingien sydämeen.

Origi on kentällä sekä sen ulkopuolella yksi HIFK:n verbaalisia johtajia ja massiivinen osa seuran puolustusta, ja hänen jatkonsa on iso uutinen seuran tulevaisuuden kannalta.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmin mukaan seura on erittäin ylpeä tuoreesta jatkosopimuksesta.

– Olemme erittäin ylpeitä saadessamme jatkaa yhteistyötä kaudella 2020 Arnold Origin kanssa. Joukkueella tulee olemaan ”warrior back-line” myös tulevalla kaudella ja Arnold on erittäin tärkeä ”taistelija” tuossa joukossa, Lönnström sanoo.

Hannu Patrosen tapaan myös Origilla tulee olemaan merkittävä rooli seuran juniorivalmennuksen kehittämisessä. Hän tulee jatkossa toimimaan junioreiden maalivahtivalmennuksen päällikkönä. Tehtävässään hän vastaa pääasiassa juniorimaalivahtien erityisvalmennusryhmän toiminnasta ja tukee myös IFK:n muuta maalivahtivalmennustoimintaa.

– Kun korkeimman maalivahtivalmentajilta vaadittavan tutkinnon haltija ja seuraan rakkaudella suhtautuva henkilö haluaa panostaa junioreiden valmennukseen aikaansa, voimme vain olla kiitollisia tapahtuneesta, Lönnström kommentoi.