Skip to main content

HIFK:n Kolmosen ottelut jatkuvat tiistaina 4.6. Laajasalossa, kun se kohtaa Laajasalon Palloseuran Saari Areenalla kello 20.25 alkaen. Alun perin ottelu oli tarkoitus pelata jo toukokuun alkupuolella, mutta ottelu siirtyi kotijoukkueen Suomen cupin ottelun takia kesäkuulle.

HIFK on tällä hetkellä upeassa vireessä, kun neljästä edellisestä ottelusta on tuloksena kolme voittoa ja yksi tasapeli, joiden lisäksi oma maali on pysynyt 360 minuuttia puhtaana. Edellisessä ottelussaan HIFK haki upean vierasvoiton Loviisasta neljän eri pelaajan onnistuessa maalinteossa. Seitsemän pelatun kierroksen jälkeen HIFK on Kolmosen B-lohkossa sijalla kuusi.

Daniel Eidet onnistui tekemään kauden kolmannen maalinsa FC Loviisaa vastaan. Kuva: Tero Niskanen

Laajasalon Palloseura

Kotijoukkue LPS on aloittanut kautensa vahvasti ottaen viisi voittoa seitsemästä ottelustaan. LPS pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina hakien niinikään suurinumeroisen vierasvoiton, kun se onnistui kaatamaan Ponnistuksen Brahen kentällä peräti numeroin 1-5.

Toukokuun alussa LPS pääsi mittaamaan tasoaan Veikkausliiga-joukkuetta vastaan, kun IFK Mariehamn vieraili Laajasalossa Suomen cupin 4. kierroksella. LPS jaksoi taistella ensimmäisen jakson upeasti vieden ottelun tauolle maalittomassa tilanteessa, mutta lopulta tasoero oli liikaa ja MIFK löi taululle lukemat 0-5.

HIFK vs. LPS

Edellisen kerran HIFK ja LPS ovat kohdanneet Kakkosessa kaudella 2010, jolloin molemmat joukkueet voittivat oman kotiottelunsa numeroin 2-1.

HIFK:n ja LPS:n väliset tilastot

Sarjaottelut: 8
HIFK:n voitot: 3
Tasapelit: 1
LPS:n voitot: 4
Maaliero: 13-11 LPS:n eduksi
 

Viimeisimmät 5 ottelua:

1.9.2010 HIFK – LPS 2-1 Mergim Kastrati, Markus Tanner
18.8.2010 LPS – HIFK 2-1 Mergim Kastrati
16.8.2009 HIFK – LPS 3-1 Anton Britschgi, Aleksi Ristola 2
14.6.2009 LPS – HIFK 0-1 Jussi Leppälahti
5.9.2008 HIFK – LPS 1-4 Miikka Suikki

 

LPS – HIFK
Miesten Kolmonen

4.6.2024 Klo 20.25
Saari Areena, Sarvastonkaari 23