Skip to main content

Lauantaina 4. toukokuuta on edessä iso ottelu Pirkkolan palloiluhallissa, kun HIFK ja Ylöjärven Ilves kohtaavat naisten Futsal-liigan ratkaisevassa finaalissa klo 13.00 alkaen.

Jännittävä ottelusarja on ennakko-odotusten mukaisesti edennyt tasaisissa merkeissä. Ottelusarja käynnistyi kaksi viikkoa sitten kahdella ottelulla Pirkkolassa, minkä jälkeen seuraavat kaksi ottelua pelattiin viime viikonloppuna Ylöjärvellä.

Molemmat joukkueet ovat voittaneet yhden koti- ja yhden vierasottelun paras viidestä -menetelmällä pelattavassa finaalisarjassa, joten mestaruus ratkaistaan viidennessä ottelussa Pirkkolassa. Liput otteluun maksavat 10/8 euroa. Suosittelemme saapumista paikan päälle julkisilla kulkuneuvoilla, sillä Pirkkolan urheilupuiston pysäköintialueilla saattaa olla ruuhkaa.

Hallitseva mestari HIFK tavoittelee lauantaina toista peräkkäistä futsalmestaruuttaan tällä kertaa kotiyleisön edessä. Kapteeni Hanna Halonen ennakoi tiukkaa ottelua ja toivoo täysiä katsomoita Pirkkolaan:

HIFK juhlii ensimmäistä futsalin mestaruuttaan kannattajien kanssa Porissa keväällä 2023. Kuva: Viktor Fagerudd.

– Finaalisarja on ollut tiukka ja tasainen, sillä Ylöjärven Ilveksella on pitkiä ja isokokoisia pelaajia sekä hyvät maalivahdit, jotka ovat onnistuneet torjumaan suurimman osan meidän maalintekoyrityksistä. Meidän täytyy vielä pystyä parantamaan omaa peliämme sekä tulemaan peliin vahvalla voittajan asenteella. SM-kulta tulee ratkeamaan pieniin yksityiskohtiin. Kannattajamme olivat aivan huikeita viime viikonloppuna Ylöjärvellä antaen meille ekstrabuustin taisteluumme. Toivomme, että saadaan vähintään yhtä vahvaa tukea yleisöltä myös kotikentällämme Pirkkolassa, Halonen sanoo.

Lisää futsalkuulumisia voit seurata HIFK:n naisten futsaljoukkueen Instagram-tililtä.