Skip to main content

HIFK:n miesten edustusjoukkue Kolmosessa ja naisten edustusjoukkue Kakkosessa avasivat molemmat voittotilinsä tämän kauden sarjaotteluissa viikonloppuna.

Miesten edustukselle kauden avausvoitto kotiyleisön edessä

Miehet pelasivat lauantaina kauden neljännen ottelunsa, kun se kohtasi HerTo:n Väiskillä iltapäivällä. Kyseessä oli jo kauden kolmas kotiottelu, jossa HIFK lähti hakemaan kauden avausvoittoaan sekä maalitilin avaamista kotiyleisön edessä.

Ottelu eteni pitkään maalittomana ja alkoi jo näyttää siltä, että pisteet tasattaisiin Väiskillä. Loppuminuuteilla HIFK kuitenkin onnistui kotiyleisön riemuksi maalinteossa, kun Daniel Eidet viimeisteli voittomaaliksi jääneen 1-0-osuman 90. peliminuutilla. Voiton takuumiehenä oli nollapelin ensimmäisessä ottelussaan aikuisten sarjoissa pelannut maalivahti Teddy Schalin.

Ottelun tarkemmat tilastot ja joukkueiden kokoonpanot löydät Palloliiton tulospalvelusta.

Seuraava ottelu pelataan vieraskentällä, kun HIFK kohtaa PPJ/Lauttasaaren Jätkäsaaren tekonurmella torstaina 16.5. klo 20.20. Väiskillä puolestaan pelataan seuraavan kerran lauantaina 25.5. klo 16.00 Ponnistusta vastaan.

Naisten edustuksella voitokas vierasreissu Joensuuhun

Kahdella tappiolla käynnistynyt HIFK:n naisten edustusjoukkueen kausi kääntyi lauantaina iloisempiin tunnelmiin, kun ohjelmassa oli vierasmatka Joensuuhun FC Hertan vieraaksi. Kauden avausvoittoaan metsästänyt HIFK sai kaivattuja onnistumisia jo ensimmäisellä puoliajalla, jonka se voitti lukemin 1-2 Emilia Heinosen ja Iida Nymanin maaleilla.

Toisella puoliajalla HIFK viimeisteli vielä kolme maalia. Nyman onnistui toistamiseen ja Minea Sundström myös kahdesti, joten pisteet lähtivät Helsinkiin lopputuloksella 1-5.

Naisten edustuksen seuraava ottelu pelataan Väiskillä lauantaina 18.5. klo 13.00. Silloin ohjelmassa on paikallisottelu HPS/2:ta vastaan. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan HIFK jälleen voittoon! Ottelutilastot ja -ohjelmat sekä kokoonpanotiedot löydät Palloliiton tulospalvelusta.