Skip to main content

HIFK:n taival Suomen Cupissa käynnistyi komeasti maaliskuun alussa, kun joukkue kaatoi Gnistan/Ogelin ensimmäisen kierroksen ottelussa rangaistuspotkuilla. Töölön pallokentällä kipakassa pakkasessa pelattua ottelua oli seuraamassa runsaslukuinen yleisö. Vielä vartti ennen loppua näytti siltä, että oulunkyläläiset olisivat etenemässä Cupin seuraavalle kierrokselle 1-3-vierasjohtonsa turvin. Tähtirinnat onnistuivat kuitenkin tasoittamaan pelin sekä lopulta ratkaisemaan ottelun rangaistuspotkukisassa. HIFK:n kaikki laukojat onnistuivat maalinteossa.

Rödan seuraavaksi vastustajaksi arvottiin FC Kontu, joka pelaa tulevalla kaudella HIFK:n kanssa samassa Kolmosen lohkossa. Ottelu pelataan lauantaina 6. huhtikuuta Talin hallissa klo 13.00. Kotijoukkue FC Kontu myy otteluun lippuja hintaan 7 euroa/kpl Ticketmasterin kautta.

Tule sinäkin mestoille kannustamaan HIFK jatkoon seuraavalle kierrokselle! Ennen ottelun alkua voit käydä lukemassa joukkueen valmennustiimistä aiemmin viikolla julkaistusta uutisesta. Muistathan myös käydä hankkimassa kausikorttisi Kolmosen sarjapeleihin HIFK:n nettikaupasta.

HIFK:n miesten edustusjoukkue kaudella 2024:

Maalivahdit
Alex Hendren
Olli Hyvärinen
Nikke Vesterinen

Puolustajat
Elias Kaukamo
Peik Westerlund
Leo Halme
Robert Razmus
Roope Seppänen
Roger Prezioso
Veikko Pelkonen
Seifedine Eshroukh-Maharzah
Arian Ahmadi
Nazar Dolonnyi
Niko Turunen

Keskikenttäpelaajat
Markus Juolahti
Robin Leskinen
Noa Kiema
Fonkah Alakotila
Nelson Holmberg
Aatos Rajanummi
Adam Oyegoke

Hyökkääjät
Leevi Hoppania
Daniel Eidet
Guled Hasan
Sajid Mijoc
Danjal Hamzaaghaei
Zakaria Mourabi
Lauri Korkeila
Nicolas Prezioso

Ottelun pelaava kokoonpano sekä Cupissa käytettävät pelinumerot tiedotetaan HIFK:n sosiaalisessa mediassa pelipäivänä.