Skip to main content

Otteluennakon tarjoaa TietoAreena. Tutustu palveluihin www.tietoareena.fi 

HIFK – MP
Miesten Ykkönen
Ylempi jatkosarja
Ma 2.10.2023 Klo 18:30
Bolt Arena (Urheilukatu 5)

Parkkeeraus helpoiten P-Töölön pysäköintihallissa. Lue lisää sivun alaosasta.

Liput Ticketmasterista 

Huomenna maanantaina Töölön Bolt Areenalla pelataan erityislaatuinen kamppailu, kun kauden viimeinen kotipeli on samalla pitkän ja maineikkaan uran tehneen Paulus Arajuuren jäähyväisottelu. Arajuuri ilmoitti lopettamispäätöksensä aiemmin tällä viikolla ja maanantain ottelu on täten hänelle viimeinen kotikentällä Helsingissä. HIFK:lla ei ole ottelussa sarjataulukon näkökulmasta panosta, mutta pelaaminen viimeistä kertaa kotiyleisön edessä tuo varmasti latausta joukkueelle. Viime keskiviikkona HIFK onnistui nappaamaan henkisesti ison voiton hyvällä pelillä TPS:n vieraana.

Vierailija MP taistelee paikoista karsijan paikalle Veikkausliigaan. Sarjataulukon sija ennen maanantaita on kolmas. MP on ollut tämän kauden yksi yllättäjistä ja on peliesityksillään ansainnut tämänhetkisen sarjasijoituksensa. Kahdesta aiemmasta HIFK:n ja MP:n kohtaamisesta pisteet ovat menneet kummallakin kerralla mikkeliläisille.

Samuli Hölttä (MP) ja Antti Ulmanen (HIFK)

MP:n ahkerin maalintekijä on kuluvalla kaudella ollut Santeri Stenius. Maaleja Steniuksella on kymmenen, yksi vähemmän kuin HIFK:n parhaalla maalintekijällä Antti Ulmasella. Ulmanen on jaetulla toisella sijalla Miesten Ykkösen maalipörssissä ja maaleja on kasassa 11. Stenius osui edellisessä HIFK:ta vastaan pelatussa ottelussa, joka pelattiin Mikkelissä heinäkuun alkupuolella. Tuolloin lopputulos oli 2–1 MP:n hyväksi.

Abiola Bamijoko ja Paulus Arajuuri

 Maanantain ottelussa käydään varmasti läpi paljon erilaisia tunteita. HIFK-puolustaja Paulus ”Paukku” Arajuuren hieno jalkapalloura on tulossa tällä viikolla päätökseen ja sitä juhlitaan maanantaina Töölössä. Arajuuri kertoi mietteitään tulevasta ottelusta. 

– Toivottavasti tulee kiva tapahtuma ja itselle varmasti tunnetasolla erityinen matsi. Ennen kaikkea yritän nauttia joka hetkestä ja toivottavasti pystytään joukkueena jatkamaan siitä, mihin TPS-pelissä jäätiin.

– Ollaan valmistauduttu hyvin ja palauduttu TPS-pelistä. Lauantaina ja sunnuntaina saatiin hyvät treenit alle ja ollaan valmiita kaatamaan Mikkeli maanantaina.

Ensi viikon lauantaina HIFK matkaa vielä Seinäjoelle SJK Akatemian vieraaksi, jossa pelataan tämän kauden viimeinen ottelu. Se jää Arajuuren ammattilaisuran viimeiseksi.

– Paljon tietenkin erilaisia tunteita pyörii mielessä. Hieman haikea fiilis ja tuntuu vielä hiukan epätodelliselta, että on viikko enää uraa jäljellä. Kaksi kivaa peliä kuitenkin vielä edessä ja lähdetään nauttimaan niistä täysillä ja pyritään päättämään kausi lippu korkealla, Arajuuri päättää.

Arajuuren sopimuksen HIFK:ssa mahdollistivat yhteistyökumppanimme Skigarage.net ja The Brand 9.

 

 

 

 

 

Parkkeeraus: P-Töölön pysäköintihalli 

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.

P-Töölön hinnasto maanantaisin:  
maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min  
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min  
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä