Skip to main content

HIFK:n ja Suomen Paralympiakomitean järjestämä Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuma järjestetään kotiottelussamme EIF:a vastaan perjantaina 18.8.2023 klo 16:30 alkaen Nordiksen etupihalla. HIFK – EIF -ottelu alkaa 18:30 Bolt Arenalla Tapahtuman ohjelman ja muuta infoa löydät tästä artikkelista.

Suomelle ennätykselliset 54 mitalia Berliinin Special Olympics -maailmankisoista tuonut 65-henkinen Sisujengi saa tapahtumassa oman juhlansa, kun heidät palkitaan ja joukkue pääsee vastaanottamaan suosionosoitukset yleisön edessä ensi perjantaina HIFK – EIF -ottelun puoliajalla. Kukat palkitsemiseen on lahjoittanut Runebergin Kukka. Sisujengi on tavattavissa myös ottelun Pre Game -tapahtumassa ennen ottelua.

HIFK ja Suomen Paralympiakomitea haluavat kutsua kaikki mukaan viettämään elokuista kesäiltaa Töölöön ja tukemaan vammaisten lasten ja nuorten harrastamista! Kaikkien apu on arvokasta. Ostamalla ottelulipun, olet mukana.

Suomen Special Olympics -jalkapallojoukkue voitti kultaa Berliinin maailmankisoista kesällä.

Taustaa

Suomen Paralympiakomitea jäi inhimillisen virheen vuoksi tälle vuodelle ilman tärkeää valtion tukea. Tukeakseen kaikkien yhdenvertaista mahdollisuutta urheiluun sekä omien unelmien tavoitteluun HIFK Fotboll järjestää yhteistyössä Paralympiakomitean kanssa Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuman perjantaina 18. elokuuta pelattavassa HIFK – EIF -ottelussa. Tapahtuman tavoitteena on kerätä mahdollisimman suuri taloudellinen tuki Paraolympiakomitealle.

Lisää Maailman arvokkain pelipaita -kampanjasta sekä Suomen Paralympiakomiteasta löytyy artikkelin viimeisessä osiossa.

Tapahtuman ohjelma

Ilta alkaa Pre Game -tapahtumalla klo 16:30 Helsingin jäähallin etupihalla, jossa on muun muassa Suomen ensimmäinen Special Subsoccer-turnaus, Rebelin frisbeegolf-kokeilu, musiikkia, Traegerin makkaramyynti, lajikokeiluja ja Baltic Football Shirts -pelipaitamyynti.

Special Subsoccer -turnauksessa on mukana Special Olympics -urheilijoita sekä urheilualan vaikuttajia, kuten Panu Autio, Markus Halsti sekä EIF:n, HIFK:n ja Paralympian edustajia. Subsocceria pääsee kokeilemaan myös itse.

Lisäksi Pre Gamessa on paikalla myös Suomea tämän kesän Berliinin maailmankisoissa edustaneita Sisujengin urheilijoita.

Pre Game -tapahtumaan on vapaa pääsy.

Pre Game -tapahtuma klo 16:30, Nordiksen etupiha (Nordenskjöldinkatu 11-13)
HIFK – EIF -ottelu klo 18:30, Bolt Arena (Urheilukatu 5)
Sisujengin palkitseminen ottelun puoliajalla Bolt Arenalla

Pienempi keltainen on Pre Game -tapahtuman alue. Isompi keltainen Bolt Arena. Punaisella kulkureitti alueiden välillä.

Duplicate Post

Pääsyliput otteluun

Liput Ticketmasterista painamalla tästä!

Ticketmaster toimii myös yhtenä tapahtuman yhteistyökumppaneista.

Hope-lahjoituslippu

Hope-lahjoituslipun hankkimalla saat ottelulipun itsellesi sekä mahdollistat elämyksen Hope Ry:n toiminnassa mukana olevalle perheelle.

Hope Ry on järjestö, joka tekee todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Yhdistys jakaa vähävaraisille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä tarjoaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Hope-lahjoituslipun hinta on 34 € ja lipun voi hankkia normaaliin tapaan Ticketmasterista valitsemalla lipputyypiksi ”Hope-lahjoituslippu”.

Sisäänkäynti Bolt Arenalla

Poikkeuksellisesti myös Itäkatsomo on avattuna. Itäkatsomon sisäänkäynti sijaitsee Bolt Arenan toisella puolella Urheilukadulta katsottuna. Stadionin molemmissa päissä on rampit, joita pitkin pääsee kävelemään toiselle puolelle stadionia Itäkatsomon omalle sisäänkäynnille.

Huomioithan, että liput käyvät ainoastaan sen katsomon portteihin, jossa istumapaikat sijaitsevat.

  • Pääkatsomo sisäänkäynti: Urheilukadulla sijaitsevat pääovet keskellä stadionia.
  • Itäkatsomo sisäänkäynti: Bolt Arenan itäpuoli, eli vastakkainen puoli Urheilukadulta katsottuna
  • Klacken, eli pohjoispääty sisäänkäynti: Stadionin jäähallin puoleisessa päädyssä olevat kulmaportit Urheilukadulla
  • Eteläpäädyn sisäänkäynti: Pyörätuolit. Oopperan puoleinen kulma-sisäänkäynti Urheilukadulta.

Lipunmyyntipiste

Lipunmyyntipiste sijaitsee stadionin pohjoispäädyssä kulmassa lähellä Klackenin sisäänkäyntiä. Ruuhkan välttämiseksi suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Ticketmasterista.

Esteettömyys

Bolt Arenan pääkatsomossa olevat paikat ovat esteettömiä. Muissa avoimissa olevissa katsomonosissa ei ole pyörätuolipaikkoja. Pyörätuolipaikkoja saa ostettua Ticketmasterista. Jos sinulla on kysyttävää esteettömyydestä tai pyörätuolilipun ostamisesta, voit olla yhteydessä

Pyörätuolien sisäänkäynti on eteläpäädyn kulmasta, eli Oopperan puoleisesta kulmasta Urheilukadulta.

Etkot ja jatkot

Ravintola Hook toimii Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuman virallisena etko- ja jatkopaikkana. Hook sijaitsee lähellä Bolt Arenaa osoitteessa Mannerheimintie 17.

Pelipaita-huutokauppa

HIFK–EIF-ottelussa käytetyt HIFK:n pelipaidat, joissa on Maailman arvokkain pelipaita -logo, huutokaupataan tapahtuman yhteistyökumppanin Huuto.netin sivuilla. Huutokaupassa on myynnissä myös Maailman arvokkain pelipaita -paitoja Huuhkajien ja Sisujengin nimikirjoituksilla varustettuina sekä Baltic Football Shirts lahjoittamia Mystery Boxeja.

Huutokauppa on avoinna ja se päättyy sunnuntaina klo 19.00. Siirry Huuto.netin Maailman arvokkain pelipaita -huutokauppaan tästä.

Maailman arvokkain pelipaita

Suomen Paralympiakomitea jäi inhimillisen virheen vuoksi ilman vuoden 2023 valtionavustusta. Jotta vammaiset lapset ja nuoret löytävät liikuntaharrastusten pariin ja Special Olympics -urheilijat pääsevät kisareissuilleen, Paralympiakomitea tarvitsee nyt enemmän ulkopuolista tukea kuin koskaan.

Paralympiakomitea käynnisti keväällä Maailman arvokkain pelipaita -kampanjan, jonka avulla haetaan taloudellista tukea suomalaiselle paraurheilulle ja soveltavalle liikunnalle. Kampanjan kuvissa nuorilla paraurheilijoilla on yllään pelipaita, jossa on tyhjiä mainospaikkoja. Pelipaita symboloi vammaisille nuorille mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä.

Keräyskampanjaan voi lahjoittaa MobilePaylla numeroon 58558 tai Paralympiarahasto.fi-verkkosivun kautta. Myös 18.8. Bolt Arenalla järjestettävä Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuma on lipputuloineen osa kampanjaa.

Tapahtuman yhteistyökumppanit

Special Olympics Finland, Suomen Paralympiakomitea, KOFF, Ticketmaster, Subsoccer, Helsingin Uutiset, UPS, Runebergin kukka, Stadin Kingit, Huuto.net, HBL