Skip to main content

Tukeakseen kaikkien yhdenvertaista mahdollisuutta urheiluun sekä omien unelmien tavoitteluun HIFK Fotboll järjestää yhteistyössä Paralympiakomitean kanssa Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuman perjantaina 18.8. pelattavassa HIFK – EIF -ottelussa. Tapahtuman tavoitteena on kerätä lipputulojen kautta mahdollisimman suuri taloudellinen tuki Paraolympiakomitealle. Nyt myös lipunvälittäjämme Ticketmaster on osaltaan mukana tapahtumassa ja keräyksessä.

Ticketmaster tukee Suomen Paralympiakomiteaa elokuisessa ottelussa lahjoittamalla puolet lipunvälityksen kulupalkkiosta.

Ticketmaster tuottaa tapahtuman lipunvälityksen ja kulunvalvonnan HIFK:lle täysin kuluttomasti ja tukee myös hyväntekeväisyysottelun lipunmyyntiä kanavissaan mainonnan kautta. Tavoitteena on loppuunmyyty katsomo ja vahva tuki vammaisten nuorten urheilulle.

HIFK:n operatiivinen johtaja Marko Lahikainen kommentoi Ticketmasterin mukaan lähtemistä.

– Ticketmasterin lähteminen mukaan on ollut valtavan hieno asia meille tapahtumaa järjestäville.  Toivon, että me kaikki yhdessä saamme tämän hienon elokuisen illan aikana kokea täyden kotikatsomon tunnelmaa sekä ohjattua ison ja merkittävän tuen Paralympiatoiminnan tukemiseksi, Lahikainen kertoo.

”Hyväntekeväisyys on tapamme toimia”

Hyväntekeväisyyys on kautta Ticketmasterin historian ollut merkittävässä roolissa. Ticketmaster on aiemmin lahjoittanut niin nuorten urheiluun, syöpätutkimukseen kuin luonnonsuojeluunkin.

– Meille on etuoikeus ja kunnia olla mukana tukemassa Suomen Paralympiakomiteaa. Juuri tällaiset hyväntekeväisyysprojektit ovat osa Ticketmasterin DNA:ta, kertoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

– Yrityksemme juuret ovat syvällä Suomen historiassa ja hyväntekeväisyydessä. Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun 1945, ja tuolloin perimmäinen tarkoituksemme oli hyväntekeväisyys. Olemme säilyttäneet arvokkaan tarkoituksen myös Ticketmasterina, ja hyväntekeväisyys on vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme, Lehtoranta jatkaa.

Kutsumme kaikki mukaan talkoisiin – ostamalla lipun, olet mukana.

Maailman arvokkain pelipaita

Suomen Paralympiakomitea on valtakunnallinen urheilu- ja liikuntajärjestö liikunta-, näkö- ja kehitysvammaisille sekä elinsiirron saaneille ja dialyysissä oleville henkilöille. Paralympiakomitean tehtävänä on kehittää ja koordinoida suomalaista paraurheilua ja soveltavaa liikuntaa matalan kynnyksen harrastamisesta aina kansainväliseen huippu-urheiluun saakka.

Paralympiakomitea jäi tälle vuodelle ilman tärkeää valtion kahden miljoonan euron tukea, joka jäi saamatta inhimillisen virheen vuoksi hakemuksen myöhästyttyä vuorokaudella. Lain yksiselitteisyyden vuoksi tukea ei ollut mahdollista tämän vuoksi myöntää.

Pelipaita symboloi vammaiselle nuorelle mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Hänelle se on maailman arvokkain pelipaita.

HIFK – EIF | Maailman arvokkain pelipaita -tapahtuma | perjantaina 18.8.2023 | Bolt Arena