Skip to main content

HIFK – EIF
Miesten Ykkönen
18.8.2023 klo 18:30 Bolt Arena (Urheilukatu 5)

Pre Game klo 16:30 Nordiksen etupihalla

Liput Ticketmasterista 

Maailman arvokkain pelipaita –tapahtumasta lisätietoa voit lukea täältä

Perjantaina HIFK kohtaa Bolt Areenalla Maailman arvokkain pelipaita -tapahtumassa Ekenäs IF:n. Otteluun lähdetään todella herkullisista lähtökohdista, sillä joukkueet ovat tasaisessa kärkijoukossa kuuden pisteen päässä toisistaan. HIFK on sijalla kuusi ja EIF sijalla kolme. Joukkueet pelasivat kesäkuussa Tammisaaressa maalittoman tasapelin, josta jaettiin molemmille yksi piste. Perjantaina nähdään erityislaatuinen ilta sekä taistellaan molemmille joukkueille erittäin tärkeistä pisteistä. Tämä takaa varmasti sen, että luvassa on tapahtumarikkaampi ja kiihkeämpi jalkapallo-ottelu kuin Tammisaaressa kesäkuun alussa näiden joukkueiden välillä nähtiin. 

Vierasjoukkue EIF saapuu Helsinkiin kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, joista viimeiset neljä on voitettuja. Jälki kentällä on ollut siis vakuuttavaa ja puolustuspäässä tammisaarelaiset ovat olleet viime aikoina erittäin vahvoja. Neljään edelliseen kamppailuun pallo on pitänyt kaivaa omasta maalista vain yhden kerran.  

EIF sai kesken kauden Veikkausliiga-joukkue Hakasta vahvistusta hyökkäyspäähänsä, kun norsuluurannikkolainen Tiemoko Fofana siirtyi EIF:n paitaan. Fofana on tullut joukkueeseen ryminällä sisään, sillä hän on ehtinyt pelata vasta kaksi ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia. Fofanan tulon jälkeen hän on viimeistellyt kaikki EIF:n maalit kahdessa voitetussa ottelussa.  

HIFK kävi viime viikolla Pietarsaaressa FF Jaron vieraana ja mukaan tarttui karvas 3–0 tappio. Tätä ennen HIFK oli voittanut kolme edellistä otteluaan. Nyt joukkueella on hyvä kasvojenpesun paikka kotinurmellaan hyvävireistä joukkuetta vastaan. Lisälatausta varmasti on aistittavissa tärkeän tapahtuman ansiosta, mutta samalla ottelussa on jaossa erittäin tärkeät pisteet molemmille joukkueille. Kärkikuusikossa erot ovat pieniä ja jokaisen voiton merkitys on valtava.  

Perjantaina on luvassa varmasti yksi kauden hienoimpia ottelutapahtumia, jota ei todellakaan kannata jättää välistä.

 

HIFK:n puolustaja Paulus Arajuuri kommentoi perjantaista koitosta seuraavasti. 

– Varmasti fantastinen tapahtuma ja ilta tulossa, ja innolla odotetaan jo perjantaita. Iso kiitos kaikille tapahtuman järjestäjille. 

 Tapahtumassa kerätään varoja vammaisten lasten ja nuorten urheiluun Suomen Paralympiakomitealle lipputulojen ja muun oheismyynnillä kautta, ja samalla ottelussa on valtavat panokset. 

– Todella tärkeä peli meille. Ollaan nollattu viime viikonlopun pettymys ja perjantaina nähdään todella nälkäinen IFK. Treeneissä on ollut hyvä lataus! 

 Arajuuri oli mukana tekemässä kampanjavideota tapahtumaan ja kehottaa jokaista saapumaan perjantaina Boltille. 

– Todella tärkeä asia ja viesti, että kaikki saa yhdenvertaisesti harrastaa ja kilpailla. Urheilu yhdistää ja kuuluu meille kaikille. On hienoa, että tämänkaltaisia tapahtumia järjestetään ja toivottavasti saadaan paljon ihmisiä katsomoon, Arajuuri päättää. 

Ottelu pelataan siis Bolt Arenalla perjantaina klo 18:30 ja sitä ennen on Nordiksen pihalla järjestetään Pre Game -tapahtuma klo 16:30 alkaen. Tapahtumainfon ja koko ohjelman löydät täältä. 

Liput otteluun Ticketmasterista. Ottelun näet myös suorana Ruutu+ palvelusta. 

 

Helpoiten parkkeeraat matsiin saapuessa P-Töölön pysäköintihalliin, jonka sisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Töölönkatu 23.   

P-Töölön hinnasto perjantaisin:  
maanantai – perjantai   

08:00 – 16:00 1,50 € / alkava 30 min  
16:00 – 21:00 2,00 € / alkava 30 min  
21:00 – 08:00 1,00 € / alkava 60 min

Lisätietoa pysäköinnistä löydät täältä