Skip to main content
Miesten edustusjoukkueU20

HIFK U20-joukkueen Jooa Saukkonen edustusjoukkueen mukana

U20-joukkueessa pelaava Jooa Saukkonen on päässyt treenaamaan HIFK:n edustusjoukkueen mukana viime viikkoina. 17-vuotias Saukkonen siirtyi seuraan lokakuussa. Viime viikonloppuna Saukkonen pääsi pelaamaan edustusjoukkueessa HIFK – Atlantis -harjoitusottelussa ja on myös tänään kokoonpanossa Ilvestä vastaan. 

HIFK:n U15-U20 ikäluokan valmennuspäällikkö sekä edustusjoukkueen apuvalmentaja Umid Dibachy kommentoi:

– Jooa on ollut hyvin aktiivisesti treeneissä ja peleissä sekä A-junioreiden että reservijoukkueen kanssa. Lisäksi hän treenaa myös paljon vapaalla-ajalla. Saukkonen on kehittynyt tosi paljon lyhyessä ajassa ja toivon hänen jatkavan samalla innolla pelaamista jatkossakin.
– Uskon, että meillä tulee vielä lisää potentiaalisia nuoria pelaajia juniori- sekä reservijoukkueista, jotka pääsevät mukaan jollain tasolla myös edustusjoukkueeseen jossain vaiheessa, Dibachy kertoo odottovaisena.