Skip to main content

HIFK etsii uusia valmentajia junioritoimintaansa

HIFK on käynnistänyt rekrytointiprosessin, jonka tavoitteena on löytää uusia valmentajia seuran junioritoimintaan. Seura hakee useita valmentajia ja ohjaajia erityyppisiin työtehtäviin.

Lapsivaiheen tyttö- ja poikaikäluokkiin haetaan vastuuvalmentajia, etenkin poikien vuonna 2013, 2014 ja 2015 syntyneiden joukkueille. Tehtäviin valittavilta henkilöiltä edellytämme, joko tehtävään soveltuvaa kokemusta/koulutusta, tai vähintään intoa ryhtyä välittömästi kouluttautumaan. Vastuuvalmentajan tärkeimmät ominaisuudet ovat kuitenkin oppijakeskeisyys ja vahvat vuorovaikutustaidot sekä halu sitoutua pitkäjänteisesti HIFK:n seuratoimintaan.

Pyrimme tarjoamaan kaksikielistä toimintaa, joten ruotsinkielen taito on selkeä etu käytännön työssä.

HIFK hakee lisäksi apuvalmentaa mm. seuran tavoitteelliseen U14 ikäluokan joukkueeseen. Apuvalmentajan tehtävässä on mahdollista aloittaa vaikka heti, ja valittavien henkilöiden tärkeimpiin ominaisuuksiin, sitoutumisen lisäksi, kuuluu halu kehittää sekä itseään että pelaajia.

Seura tarjoaa valmentajilleen korvauksen tehdystä työstä, koulutusta (sisäistä ja ulkoista) sekä seuran tuen ja metodologian.

Lisätiedot ja hakemukset:
Tomi Rouhiainen
tomi.rouhiainen[at]hifkfotboll.fi
040 761 9556

Mikael Airava
mikael.airava[at]hifkfotboll.fi
0400 817 265