Skip to main content

HIFK/3 järjestää avoimet harjoitukset ympäri talven joulukuusta alkaen. Joukkue pelaa kaudella 2022 Kutosessa, mutta joukkueen ehdoton tavoite on nousta heti tulevan kauden päätteeksi takaisin Vitoseen.

Toivotamme pelaajat tervetulleiksi try-outille ystävälliseen ja intohimoiseen joukkueeseen, jossa voit nauttia parhaasta alasarjafutiksesta laadukkaissa puitteissa. Joukkue harjoittelee kantakaupungin alueella ympäri vuoden 2-3 kertaa viikossa. Päävalmentajana toimii Italiasta lähtöisin oleva Kaled Hegli, joka on opiskellut valmennusta sekä taktista analysointia mm. Barça Innovation Hubissa.

Olemme HIFK, ja visiomme juontaa juurensa arvoistamme, jotka ovat voittaa jokainen ottelu ja edetä joka kausi. Toivomme joukkueeseemme nälkäisiä pelaajia, jotka uskovat tiimityöhön, harjoitteluun, yhteisten tulosten tuottamiseen ja hauskanpitoon sitä tehdessä.

Harjoitusajankohdat ovat:
Keskiviikkoisin Bollis 1 klo 21-22
Lauantaisin Bollis 6 klo 10-11
Sunnuntaisin Väinämöisen kenttä klo 20-21:30

Try-outille ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet. Ilmoitathan kuitenkin tulostasi etukäteen sähköpostitse timo.pyykko[at]hifkfotboll.fi tai tekstiviestillä/Whatsappilla 050 443 3382.