Skip to main content

Aluehallintovirasto höllensi tapahtumia koskevia rajoituksia lauantaina, mikä merkitsee muutoksia HIFK:n ottelutapahtumassa. Huomiseen SJK-kotiotteluun emme valitettavasti enää tällä varoitusajalla ehdi siirtyä käyttämään normaaleja kausikortteja, vaan kaikkien kausikorttilaisten on vielä lunastettava paikkansa erikseen ottelussa. Bolt Arenan katsomokartta tulee edelleen pohjautumaan edellisessä kotiottelussa käytettyyn lohkojakoon. Kaikkien lohkojen yleisökapasiteettia on kuitenkin nostettu 50 henkilöstä yleisörajoitusten höllentymisen myötä. Erillisiä sisääntulo- tai palveluiden käyttöaikoja ei myöskään tule olemaan käytössä. Voit saapua ottelutapahtumaan oman aikataulusi mukaan porttien auettua sekä luonnollisesti myös käyttää wc-tiloja ja kioskipalveluita milloin tahansa ottelutapahtuman aikana.

Lauantaina 11. syyskuuta pelattavassa kotiottelussa AC Oulua vastaan luovumme lohkojaosta kokonaan. Siirrymme käyttämään normaalia katsomokarttaa, eikä kausikorttilaisten silloin enää tarvitse lunastaa paikkojaan erikseen. Fyysiset kausikortit ovat jälleen käytössä AC Oulu-kotiottelusta lähtien. Mikäli jo olet lunastanut paikkasi erikseen AC Oulu-otteluun, voit hävittää korvaavan lipun. Pääset lauantaina otteluun fyysisellä kausikortillasi.

Keskiviikkona 22. syyskuuta pelataan kauden toinen Stadin Derby HJK:ta vastaan. Lipunmyynti paikallisotteluun tulee käynnistymään maanantaina 13. syyskuuta. Seurojen välisen sopimuksen mukaisesti HIFK tulee myymään puolet stadionin yleisökapasiteetista derbyssä, vaikka HJK on ottelussa kotijoukkueena. Lippujen hinnat ovat HJK:n hinnaston mukaisia. HIFK:n kausikortit eivät kata vierasderbyä, mutta HIFK:n kausikorttilaiset ja osakkeenomistajat tulevat saamaan ennakko-ostomahdollisuuden ennen yleisen lipunmyynnin alkamista.

Irtoliput lauantaina 18. syyskuuta pelattavaan kotiotteluun IFK Mariehamnia vastaan tulevat myyntiin lähiaikoina.