Skip to main content

Regionförvaltningsverket har i lördags lättat på sina restriktioner. Detta medför förändringar i HIFK:s matchevenemang. Till morgondagens match mot SJK hinner vi inte tyvärr återgå till att använda säsongskort, utan alla säsongskortsägare måste ännu lösa in en biljett. Stadions bottenkarta kommer även utgå från de sektioner som den delats in i, men kapaciteten i varje sektion kommer ökas utöver de 50 som tidigare tillåtits. De skilda tiderna för inträde, toalettbesök och kiosktjänsterna slopas även – du kan alltså komma till stadion när du vill efter att portarna öppnats och besöka toaletterna eller använda kiosktjänsterna där du vill.

Mot matchen mot AC Oulu kommer vi att slopa sektionerna totalt och återgå till vår vanliga läktarkarta. Det innebär att våra säsongskortsägare inte behöver ta ut ersättande biljetter, utan kan använda sina säsongskort. Ifall man redan löst in en biljett kan man slänga denna och ta med sitt säsongskort istället.

Ytterligare kan vi bekräfta att biljetterna till höstens Stadin Derby, som spelas onsdagen den 22 september, kommer till salu på måndagen den 13 september. Enligt en överenskommelse med HJK kommer HIFK sälja halva stadion, trots att HJK står som värd för matchen. Biljettpriserna kommer vara enligt HJK:s priser. Då detta inte är en av HIFK:s hemmamatcher kommer säsongskorten inte vara giltiga, men säsongskortsägare samt aktieägare kommer att erbjudas en möjlighet till förköp före den allmänna försäljningen börjar.

Biljetter till hemmamatchen mot IFK Mariehamn den 18 september kommer även att komma till salu inom snarast.