Skip to main content

Perjantaille 20.8. alun perin merkitty Veikkausliigan ottelu HIFK-KuPS siirtyy kahdella päivällä eteenpäin KuPS:n mentyä europeleissä jatkoon seuraavalle kierrokselle. Ottelu pelataan sunnuntaina 22.8. klo 18.30 Bolt Arenalla.

Ottelusiirrosta johtuen KuPS-otteluun suunniteltu ”Mestaruussarjan Maestrot Arenalla”-tapahtuma siirtyy 18.9. pelattavan IFK Mariehamn-kotiottelun yhteyteen.

Aluehallintovirasto kiristää yleisötapahtumiin liittyviä rajoituksia 20.8. alkaen pääkaupunkiseudulla. Bolt Arena tullaan jakamaan useampaan 50 henkilön lohkoon, ja kausikorttilaisten on jälleen lunastettava paikkansa ottelussa erikseen.

Katsojien sisäänpääsy otteluun on Aluehallintoviraston määräyksen takia porrastettu. Eri sektioiden sisäänpääsyajat on merkitty oheiseen karttaan. Lisäksi ravintoloiden palvelujen käyttöajat on porrastettu lohkoittain.

Kausikorttilaiset tulevat myöhemmin tänään saamaan erillisen lippulinkin sähköpostitse korvaavien lippujen lunastusta varten. Fyysiset kausikortit eivät siis ole voimassa sellaisinaan 22.8. pelattavassa KuPS-kotiottelussa. Mahdollisissa ongelmatilanteissa pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, / 0600-900 900.

HUOM! Lippupisteen asiakaspalvelu ei palvele viikonloppuisin. Mikäli et ole saanut lippulinkin sisältävää sähköpostiviestiä tänään klo 20.00 mennessä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun heti huomenna aamulla.