Skip to main content

Veikkausliigamatchen mellan HIFK och KuPS, som från början fanns på matchprogrammet den 20.8., flyttas framåt med två dagar på grund av att KuPS tog sig vidare till följande omgång i UEFA Conference League. Matchen spelas söndagen den 22.8. kl. 18.30 på Bolt Arena.

Förändringen i matchtidtabellen innebär också att det inplanerade evenemanget ”Mestaruussarjan Maestrot Arenalla” flyttas till september. Evenemanget kommer nu istället att ordnas den 18.9. i samband med hemmamatchen mot IFK Mariehamn.

Regionförvaltningsverket skärper restriktionerna för publikevenemang i huvudstadsregionen från och med den 20.8. Bolt Arena kommer att indelas i flera sektioner på 50 personer och alla som har säsongskort bör skilt lösa ut sin plats på matchen.

På grund av restriktionerna kommer också inträdet till matchen ske stegvis enligt tidtabellen som finns beskriven på kartan här nedanför. Kolla alltså på förhand vilken sektion du sitter i samt när du får gå in till din sektion. Dessutom kommer varje sektion att ha en egen tidpunkt då man får använda stadions restaurang- och kiosktjänster.

Alla säsongskortsägare kommer senare idag att per e-post få en skild biljettlänk skickade till sig. Med hjälp av länken kan man lösa in sin plats på hemmamatchen mot KuPS den 22.8. De fysiska säsongskorten gäller alltså inte som sådana på söndag. Vid eventuella problem ber vi er kontakta Lippupistes kundtjänst, / 0600-900 900.

OBS! Lippupistes kundtjänst betjänar inte under veckoslutet. Ifall du inte har fått en biljettlänk senast kl. 20.00 ikväll, ber vi dig direkt imorgon ta kontakt med Lippupistes kundtjänst.